Гледам, Морв... ама не виждам.Morwen wrote:Калине, виж сега.
Не виждам нищо от това, което си обяснила тук като основания, в заключената тема. Ако ти го виждаш там - моля те, цитирай го. (Щото може да се окаже, че и аз не чета внимателно. А тогава вече ще ми стане зле, ама наистина.)
И като не го виждам - откъде да знам кога на някой админ ще му прекипят л....та и ще заключи нещо друго по-нататък, което ми е важно? Понеже ако знам, че тъй ще стане, ще се махна ей сега.
(Да, оная тема ми беше важна, понеже не е само Шейхът, дето го четете който както му скимне. Правите го едни с други нон-стоп... само дето рядко реагирате толкова остро. А е - гадно и ненужно. Ама стига толкоз... имате си психолози, имате си знаещи хора - те да му берат гайлето. Усещам, че аз да ви ги обяснявам тия работи, е ненужно. А за мене - гадно.)
И, да - сигурно мога да правя нова тема за всяка отделна важна мисъл, която искам да споделя. Лошото е, че така се губи контекстът - най-малкото по-трудно ще цитирам хората от другите теми, които са ме подсетили за мисълта, и ще трябва да крослинквам. Пък и аз, Жоро, не съм от най-свободните люде...
Здраве да е - следващата глътка от пелина е за вас!
Хай!
(И спираме да ви се обяснявам писмено, понеже не е ефективно. Някой да не си помисли, че се сърдя.)