Търся...

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Ash
Farmer

Post by Ash » Mon Dec 17, 2007 7:46 pm

http://englishtips.org/index.php?do=cat&category=gold

Гаро, тук ги има, ако ти вършат работа в електронен вариант. На сайта качват де що видят учебник по английки, от профишънси до детски програми, вчера го открих и още му се радвам ;)

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Mon Dec 17, 2007 7:55 pm

Руснаците винаги са напред с материала :) Сайта наистина е хубав, но принтирането ще ми отреже главата, че на курс трябва да се ходи... Ще поразгледам обаче за други полезни неща, мерси Ash :)
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

Алекс Султанов

Post by Алекс Султанов » Thu Dec 20, 2007 1:44 pm

Душ слушалка с окачване!! :shock: Къде има голям избор от тия проклети джаджи?

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Dec 20, 2007 1:48 pm

Домко, мосю Бриколаж?
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Алекс Султанов

Post by Алекс Султанов » Thu Dec 20, 2007 1:54 pm

Мерси много. Веднага гуугълнах първото и ми излезе магазин ей тука "пл. Македония 2", а то е до нас. :) Много хубава тема. Иначе щях да се нося по студа сума ти време.

Друг е въпросът защо изобщо трябва да правят с окачване (на колче) при положение, че тия с поставка са далеч по-неподатливи на прецакване, ма на. :evil: Не ми се занимава да сменям и поставката.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Thu Dec 20, 2007 2:13 pm

Понякога е удобно да може да мърда нагоре-надолу...

Аз обаче не съм съвсем сигурен, че Домко наистина предлагат и душове... или поне присъствието им из мрежата не дава такава информация :? Повечето сайтове, на които са споменати Домко, говорят по-скоро за тапети, облицовки и други начини да си скриеш петната от шампанско по стените :?

Хм. Това, че си нямат собствен сайт, малко ме обърква, защото почти мога да се обзаложа, че вчера една колежка ми показа точно техен някакъв сайт, като ставаше дума за метални врати за апартамент... Апропо, ако някой може да ми даде информация точно за такова нещо - трябва да бъде сменена външна врата на апартамент с нещо по-ново и по-здраво; дали някой има (скорошен) опит с фирми, които предлагат такива врати?
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Алекс Султанов

Post by Алекс Султанов » Thu Dec 20, 2007 2:16 pm

Roamer wrote:Понякога е удобно да може да мърда нагоре-надолу...
Е точно това е прецаквацията. Винтът се разбрицва неизбежно и в един момент и с най-злобната отверка не може да се затегне обратно, а слушалката клюмва безвъзвратно, неизползваема.

Сега ще видим какво има.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Dec 20, 2007 3:03 pm

Ако става дума за стойката за стена, просто си вземи статична такава, която не мърда нагоре-надолу. Ок, това малко обезсмисля идеята, но поне можеш даси го откачаш и да се поливаш с него.
I don't wanna die

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Dec 20, 2007 3:11 pm

Стискайте палци, са ше се борим тука с колегата с ентусиазъм и псувни да сменяме казанчето,
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Алекс Султанов

Post by Алекс Султанов » Thu Dec 20, 2007 4:28 pm

Morwen wrote:Ако става дума за стойката за стена, просто си вземи статична такава, която не мърда нагоре-надолу.
Е да, ама трябва да винтя стената наново. Не ща.

Намерих си аз. Евтино.

Ти кажи що ме прати право при тапетите? :?

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Thu Dec 20, 2007 4:34 pm

Търся начин за записване на 5,5 гигабайтов видео файл с разширение .TS на Двд, така че да не се изгуби качеството на филма (fullHD) и същевременно да може да се гледа на домашно кино. Поразрових из нета и открих само слух за програма, която прави нещо с файла, така че той се сплитва на два слоя на двд, но при гледане е като един цял филм + че добавя и меню и т.н. на диска, но никъде не пишеше какво и как се прави :roll:
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Thu Dec 20, 2007 4:35 pm

Алекс Султанов wrote:Намерих си аз. Евтино.

Ти кажи що ме прати право при тапетите?
Кажи къде си намерил... сериозно, може да помогне и на други хора...

Съдейки по това, което си казал, не е било в Домко - което всъщност и на мен беше първото, което ми хрумна, когато ставаше дума за всякакви видове домашни неща, но Морви ме беше изпреварила :) Е, хубу, и двамата сме работили с грешни впечатления по спомени :) Макар че мисля, че в Mr. Bricolage всъщност може и да има.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Dec 20, 2007 5:13 pm

Ам, той не говореше ли за душа, все пак?

Алекс, извинявай, наистина мислех, че предлагат и аксесоари за баня. Със сигурност има в Бриколаж и Практикер, но те са доста далече.
Last edited by Morwen on Thu Dec 20, 2007 5:15 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die

Roamer
Ascendent

Post by Roamer » Thu Dec 20, 2007 5:14 pm

Да, за душа говореше, и аз за душа казах, че ще е интересно да каже къде е намерил, и за душа казах защо според мен Домко ти е хрумнало първо, та си го "пратила право при тапетите" :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Dec 20, 2007 5:17 pm

ХА! Ако някой има нужда му се смени тоалетното казанче съм насреща вече. Отработена е процедурата... и речника ;) Е и кутия бонбони за момичето в железарията дет сглоби разни неща около поплавъка ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”