Честит Ви Ден на народните будители :)
Moderator: Moridin
- tigermaster
- Elder God
Честито!!!
Днес по принцип трябваше да имам десет часа лекции, обаче изведнъж се оказа почивен ден. Какъв кеф!!!
Днес по принцип трябваше да имам десет часа лекции, обаче изведнъж се оказа почивен ден. Какъв кеф!!!
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
И аз тка.tigermaster wrote:Честито!!!

Да отдъхнем малко!

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- tigermaster
- Elder God
Утре да не би да е неучебен ден?shayhiri wrote:И аз тка.tigermaster wrote:Честито!!!
Днес по принцип трябваше да имам десет часа лекции, обаче изведнъж се оказа почивен ден. Какъв кеф!!!Че и утре намазах. А тия дни ни е най-хардкор японския.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Имат предвид синия бутон горе в ляво точно над прозореца за писане. На него пише EN стандартно, но може да го използваш за да смениш клавиатурата на фонетична или БДС, дори да няма такива на компа, на който си.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Тру. Някога си имаше бутонче кирилайз даже - като го цъкнеш ти кирилизира латиницата, обаче явно са го разкарали за сметка на това, дето разправя Алексис за него...Alexis wrote:Имат предвид синия бутон горе в ляво точно над прозореца за писане. На него пише EN стандартно, но може да го използваш за да смениш клавиатурата на фонетична или БДС, дори да няма такива на компа, на който си.
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
Тогава направи услуга на всички и ако досега не си, си инсталирай някаква кирилица, не ме интересува, дори на е украинска, и я ползвай, по дяваолите. Едно от правилата на форума е именно задължителното писане на кирилица.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Обичам си аватара!!