Page 2 of 7
					
				
				Posted: Tue Aug 28, 2007 11:50 am
				by Bat Garo Still Rots
				Най-добрите палачинки са с руска салата 

 Или със смеска от майонеза, пилешко месо, рендосан кашаквал и ситно нараязани варени яайца и малко черен пипер 

 
			 
			
					
				
				Posted: Tue Aug 28, 2007 11:53 am
				by Marfa
				Изроди:( Знаете ли как ми се дохапаха палачинки ся от цялата работа?! 

 
			 
			
					
				
				Posted: Tue Aug 28, 2007 12:44 pm
				by BaYa
				Мда бе Гаро!  Стига, че ще си повредиш вкусовите нервни терминации!    
 
И аз искам палачинкаааааааа!   Дори само една със сладко от смокини.  И ще се примиря!!
 
			 
			
					
				
				Posted: Tue Aug 28, 2007 1:03 pm
				by sayso
				
So what do you think 

edit : Това при все безбожно неравния тиган,с който работих 

)
 
			 
			
					
				
				Posted: Tue Aug 28, 2007 1:05 pm
				by shayhiri
				BaYa wrote:И аз искам палачинкаааааааа!   Дори само една със сладко от смокини.  И ще се примиря!!
shayhiri wrote:Аз искам 5 със сметана и мед. 
 
 И една със зелена смокиня!  
Като дойде моята, моем ти я отстъпим. 

  Ей така, от кавалеризъм.
sayso wrote:
 
Я, ма тя дойде!! 

 Сейсо, къде каза живееш? 

 
			 
			
					
				
				Posted: Tue Aug 28, 2007 1:10 pm
				by sayso
				Ти остави къде живея,то трябва да си заджуркам още една смес .. ей сега всеки като ревне за палачинка  

  Габрово,иначе 

 И само ако знаете с какъв размах действам в тая кухня... то не е истина просто  

 
			 
			
					
				
				Posted: Tue Aug 28, 2007 1:13 pm
				by Xellos
				Размах размах, а кой после ше мие посудата 
  
  
Тия с руската салата се ядват да. АКО си я направиш сам и нея. Тая от Билата често ХРУПА.
 
			 
			
					
				
				Posted: Tue Aug 28, 2007 1:16 pm
				by BaYa
				sayso, тренирай много за декември.  Непременно ще мръдна до България, па и до Габрово.  Нали трябва някой да се жертва и да провери как сме те научили, вкупом, на тея палачинки.  Аз само за качественият контрол - да не се натровиш!    
 
 
 
			 
			
					
				
				Posted: Tue Aug 28, 2007 1:40 pm
				by sayso
				Xellos wrote:Размах размах, а кой после ше мие посудата 
  
  
 
Аз посудата си я измих още след направата на 1та смес 

 Сега се готвя за втори тур де .. 
BaYa wrote:
sayso, тренирай много за декември. Непременно ще мръдна до България, па и до Габрово.
 
Нямаш грижи 

 Пращам останалите обитатели на апартамента (мамето + татето ) на гости при баба ии кухнята е само моя , а масата само ваша  

 Може и дружно да се изсипете насам като се замисля ^^
 
			 
			
					
				
				Posted: Tue Aug 28, 2007 1:49 pm
				by shayhiri
				Имаме го предвид. 

 Аз, в частност, съм търновлия. А и се канех да спретна един тур из Балкана.
 
			 
			
					
				
				Posted: Tue Aug 28, 2007 3:06 pm
				by Bat Garo Still Rots
				Добре Габрово е леко греда, защото колкото и да се точим на палачинките все пак шанса да дойдем не е супер голям  

  Ти за това така любезно ни каниш сигурен съм!  

 Но ако дойдем организирано повечко хора няма да ни смогнеш, защото от опит знам, че палачинките са сред най-бързо свършващата храна 

 
			 
			
					
				
				Posted: Tue Aug 28, 2007 3:10 pm
				by shayhiri
				Не го плаши са. 

 Ше отидем, що да не отидем?
 
			 
			
					
				
				Posted: Tue Aug 28, 2007 3:11 pm
				by Xellos
				Ми нема лошо, не съм ходил там още 

 Палачинки изчезват във въздуха още мдааа 

 Иначе как ги подхвърлям неам грешка. Само да е по-висок тавана 

 
			 
			
					
				
				Posted: Tue Aug 28, 2007 3:16 pm
				by shayhiri
				Дам, заслужава си. Тука една катма до нас излиза 1.20 - 2 кинта. 

 
			 
			
					
				
				Posted: Tue Aug 28, 2007 4:08 pm
				by Delegat
				Bat Garo Still Rots wrote:Добре Габрово е леко греда, защото колкото и да се точим на палачинките все пак шанса да дойдем не е супер голям  

  Ти за това така любезно ни каниш сигурен съм!  

 Но ако дойдем организирано повечко хора няма да ни смогнеш, защото от опит знам, че палачинките са сред най-бързо свършващата храна 

 
E 2 часа път е все пак, няма да ходиш до Варна я  
