28 седмици по-късно
Значи петък от 21:30 (по-рано, по-късно?) в Мола? Идвам.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Зари каза, че ще идва - може би щото й спестих подробностите по жанра на филма. 

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- The Dragon
- Elder God
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Па знам ли... принципно от няколко дни насам си мисля, че този филм искам да го гледам, ама не знам дали да е точно днес, дали да не реша да се наспя мъничко, ама... то е ясно, че всичко ще бъде решено в последния момент - току виж пък взема и да ви се изтреса 

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Даф, те зомбитата от 28-те седмици са си живи, значи щом няма живо присъствие освен теб, няма от кво да се притеснявашAlanna wrote:Ще е страшно ли ако реша в последния момент? Щото сега докато е светло нямам проблеми, но след филма ще се прибера по нощите в апартамент пълен със зомбита, празен откъм всякакво Живо присъствие освен мен. Нали няма зомбита? Наистина?

And you can't dance with a devil on your back...