Guild Wars - The War, The Guild, The Spam!

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed May 30, 2007 1:35 pm

Асасините едно на ръка са кекави. Ще си взема ретърн, да :P. Бронята ми е стартовият шит (с извинение), който е армър 10 и не е добре. Кръвта ми прави като кръвта на 55 монк, който си е кастнал само Spirit Bond :P. Т.е. рязко надолу и рязко нагоре... стресиращо е. Ако умра си е таковало таковата с Death Penalty-то... В общи линии съм на 1 мисия от Кайненг, където най-после ще си сменя армъра. С ритуалистката нямах никакъв проблем да си изкарам до Кайненг със стартовия армър сет...
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

thunder
Forsaken

Post by thunder » Wed May 30, 2007 2:50 pm

Return или Recall е идея, в АБ като бяхме просто се преродих с Return - умирах много по-малко.
Critical Defenses с Critical Eye или Wild Blow е каквото ползвам в момента, имаше и асасински скил вместо Wild Blow, Critical Strike. Но и само първите две стигат мисля аз :)

aко искаш да оцеляваш трябва или да изчезваш от мелето бързо, или да използваш по-активно разните ти средства за self heals или protection - като споменатите Critical Defenses, а в началото поне - Shadow Refuge.

Shadow Walk + друг stance за да го прекъснеш също е яко, но е Найтфол скил. В ПвЕ често съм монк втора професия, понеже много рейнджъри ми хвърлят по някой Throw Dirt, но май само afflicted и тези в пустинята го правят.

Имам два сета армор (ок 3 са, третия не съм решил какъв точно :)) - с армър бонус и с енергия. Втората ми трябва заради Shadow Form и когато се правя на телепортърче :) скоро май ще съм повече телепортърче и ще позарежа тази с армър бонуса :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed May 30, 2007 3:05 pm

Хм, еми значи ще да е смесен, chest and leggings за армър или survivor и другото за енергия...
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu May 31, 2007 1:29 am

Gyala Hatchery на сапууун. Това е отвратителна мисия, чийто Мастърс е почти недостижим. По-завъртяни мисии от тая май са само още 2-3 изобщо.

Поне от Факшънс ми липсват само 2 елитки за ритуалистката, налових всичко останало. После се прехвърлям в Елона да доловя :P. Нещо хем си се кефя, хем не на билда, работи като играя с други хора, но като играя с герои и хенчита е по-трудно, ще трябва да помисля за друг или да видя просто в Уики какво предлагат.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Thu May 31, 2007 1:40 pm

Тя не че е завъртяна, ами враговете идват на вълни и то обикновенно от две посоки и трябва много внимателно да се преценява къде да се слагат канистерите :) Иначе сплинтър уепън ftw :lol:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu May 31, 2007 1:49 pm

Хехе, говори ми на мене, нали съм ритуалист с Бараж и сплинтър уепън :shock:, ама къв дмг прави...

А вчера докато играхме и в най-напеченото ми спря тока и като се логнах 5 минути по-късно успях да вляза на финала на мисията :shock: и да я довърша с Делегата и Коцето :shock: :shock: :shock:.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Thu May 31, 2007 1:52 pm

Хехе :lol: :mrgreen: :D

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu May 31, 2007 7:36 pm

бляя 9991 луксон точки. как па и сметна и чудото проклето. ма карай де, ше ви настигна тая вечер криво ляво.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Jun 01, 2007 11:35 am

Трябваше просто да ги направим тия 10к точки :) с Алианс Батълс, толкова ми се играеше вчера... За сметка на това направо УОУ как изринахме мисията с Мастърс. За протектор на Канта ми остават само 3 мастърса - Тахнакаи Темпъл, Райзу Палас (която е и следващата, която ще правим) и Нахпуи Куортър.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

thunder
Forsaken

Post by thunder » Fri Jun 01, 2007 12:13 pm

АВ не сме го забравили :) скоро пак. аз скоро може като монк да се тествам там, ама сигурно много ще ни убиват, иска ми се първо малко ПвЕ да поиграя като протекшън повече :)

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Jun 01, 2007 12:15 pm

Е, споко, ся като минем Канта се прехвърляме в Елона, остро.

Макар че аз имам да добутвам асасина (блааа...).
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

thunder
Forsaken

Post by thunder » Fri Jun 01, 2007 12:28 pm

Макар че аз имам да добутвам асасина (блааа...)

aз пък имам монк да бутам в канта :wink:

а асасина може и в тирия малко, аз моя упорито се опивам да му гепя Fevered Dreams

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Jun 01, 2007 7:58 pm

Хаха, намерих нов бос, който успешно убих в нормал моуд и ми дропна Shreader's Talons (дагъри).
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Jun 01, 2007 11:54 pm

Хех да спамнем и аз малко колкото да подвеждам оня бастун Симича че има нещо ново в гейм форума ;)) :twisted:

Много яка мисия си е тая с костенурчетата ей ;))

http://www.admedicine-bg.com/nick/gw3/gw571.jpg
http://www.admedicine-bg.com/nick/gw3/gw575.jpg

ей голем добитък е куната, ма ше се сбират пари за петче такова са. яка си е.
http://www.admedicine-bg.com/nick/gw3/gw585.jpg

Жезъла е гениален новия ;)

Image

Image
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sat Jun 02, 2007 1:31 am

You bastard! :x