Хммм...ама те НЕ са... Ян?!?!??!?!Ghibli wrote:Ами много лесно, здравомислещият човек от женски пол харесва Даниъл Крейг и Джерард Бътлър съответно

Всъщност и Ерик участва.Много добре знам кой е Джерард Бътлър,mate.zhivik wrote:Всъщност Бана играе в The Hulk, така че това е за темата с филмите по комикси (ако ти е харесал, за мен беше рядко тъп филм), във втория Raider играе Джерард Бътлър (да уточня, ако има нужда - Леонид в 300), както съм допълнил по-горе.zari wrote:Аха,а във втория Ерик Бана.zhivik wrote: Между другото, в първия Tomb Raider играе и Даниел Крейг, да не повярва човек ...
Мда, ами ще прощаваш, ама аз този филм едва ли бих могъл да го гледам втори път, дори и заради Анджелина, така че някак си съм пропуснал таз сценаzari wrote:Всъщност и Ерик участва.Много добре знам кой е Джерард Бътлър,mate.zhivik wrote:Всъщност Бана играе в The Hulk, така че това е за темата с филмите по комикси (ако ти е харесал, за мен беше рядко тъп филм), във втория Raider играе Джерард Бътлър (да уточня, ако има нужда - Леонид в 300), както съм допълнил по-горе.zari wrote: Аха,а във втория Ерик Бана.Та,Ерик е единият от двамата братя гърци,които умират в храма под водата.Също,не мога да кажа,че точно в Хълк ме изкефи,но като цяло ми е друг голям любимец.
А всъщност НЯМА нужда да ти се извинява.zari wrote:Няма проблеми:)Даже ,защо ми се извиняваш изобщоWe're cool!
100% не участва. Както е видно от каста на самия филм и от филмографията на Бана.zari wrote:Ян,100 % съм сигурна,че участва.
Чети каста на филмите по-добреzari wrote:Ян,май напоследък често се оплакваш,дали не трябва да посетиш личния??Четох го в едно списание.
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests