Голямото Трио Тройки
SPINS A WEB ANYTIME, CATCHES THIEVES JUST LIKE FLIES!!!!!!
Аз съм единственият луд гласувал засега. Спайди и Лоугън са ми любимите комикс-герои на Марвел. За мен също така Спайдърмените са втората най-качествена екранизация след Х-мените (Син Сити и 300 не ги слагам тук, те са си друго) - така че определено нямам търпение за тройката. "Пиратската" двойка носеше проклятието на междинната част (смучейки здраво), а анимациите просто не ги взимам насериозно, колкото и да са яки. Шрек е готина гавра, но спайди си е спайди (поне за мен).
Аз съм единственият луд гласувал засега. Спайди и Лоугън са ми любимите комикс-герои на Марвел. За мен също така Спайдърмените са втората най-качествена екранизация след Х-мените (Син Сити и 300 не ги слагам тук, те са си друго) - така че определено нямам търпение за тройката. "Пиратската" двойка носеше проклятието на междинната част (смучейки здраво), а анимациите просто не ги взимам насериозно, колкото и да са яки. Шрек е готина гавра, но спайди си е спайди (поне за мен).
Ами, Спайдърмен никога не ме е кефел, Пиратите тотално се оляха с втората част, така че не ги чакам с такова нетърпение, но определено ще ги гледам. Виж, Шрек е друга риба - там вече мога да гледам и да ми е яко от 'А до Я', както се казва. Ще се смея и ще гриза пуканки, примерно
.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Е аре сааааа сички ти наплюха спайди и стана самоцелно
Аре се похейтиме и помежду си са кво толкоз ;рр бтв, специално пича в ролята на спайди ме отвращава на органично ниво само като го вида. ненам що. Почти колкото Бен стилър, ама за него поне мога да извада логичен повод.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Що, като цяло не са лесни за слушане, просто трее и доста нагъбен да им поемеш сичко, мене ме кефат 1-2 неща, докато в конкретния случай със спайди бой нищичко не ми играе по ценностната система
. Са жоро си е изперкал тиая дни сигурно заради зора покрай броя дет чакам след малко са катера, ма малко по-лековато отношения не би навредило да проявим
са ние спорим помежду си за кой филм конкретно се базикаме нема значка. темата не е започната явно с идеята за подробен професионален анализ на трите и сравнения 
Пък и аз за пиратите не разделям 2 от 3 за мене са си една по-дълга лигничка. Не че не се забавлявам дем ма си е още от абсолютно същото. същите жестове същите думи същия вид хумор с едни и същи герои
.

Пък и аз за пиратите не разделям 2 от 3 за мене са си една по-дълга лигничка. Не че не се забавлявам дем ма си е още от абсолютно същото. същите жестове същите думи същия вид хумор с едни и същи герои

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- tigermaster
- Elder God
- armageddon
- Forsaken
А не, модно е в тоя форум и компанията да се подхвърлят такива изразчета. тва е едно от ония неща.tigermaster wrote:Само аз ли виждам нещо станно в тоя израз?Roland wrote: съкват на дженеръл бейсис
Иначе, чакам "Шрек 3" с най-голямо нетърпение.

Всеки луд с номера си.
Втория Шрек дори не съм го запомнил какво беше, във втората част на пиратите имаше толкова откровени МАЛОУМИЯ така че....
Изглежда само на мен Тоби Магуайър ми е перфектен за Спайди и се справя идеално с това, което се очаква от него. Който наистина обича комиксите или са му харесали предните два филма ще чака Спайди, който не ще си чака другите неще или въобще няма да ходи на кино лятото и толкоз.
И аз съм против необосноването хранене, просто е адски безидейно. Вместо да се накараме един друг да видим други гледни точки...
Втория Шрек дори не съм го запомнил какво беше, във втората част на пиратите имаше толкова откровени МАЛОУМИЯ така че....
Изглежда само на мен Тоби Магуайър ми е перфектен за Спайди и се справя идеално с това, което се очаква от него. Който наистина обича комиксите или са му харесали предните два филма ще чака Спайди, който не ще си чака другите неще или въобще няма да ходи на кино лятото и толкоз.
И аз съм против необосноването хранене, просто е адски безидейно. Вместо да се накараме един друг да видим други гледни точки...
хапвай хапвай
тия филми точно двата сме ги диплили ПЪТИ. Шрека мианва по допирателната, щот тука все сериозни ерудирани хора с вкус има дет ги е срам да гледат детска анимация ;р