тук НЯКОЙ трябваше да каже, че съм СЛАБ всъщност. МРАЗЯ ВИ.Bat Garo Still Rots wrote:Всички у вас на пица с макарони с торта етц.Muad_Dib wrote:Хохо, супер.
При мен никога не готвят нищо извратено, аз за тва съм тлъст.
Смайлита:

Moderator: Moridin
Clio wrote: я странни съчетания от човек и други биологични видове, я нещо друго
Ей тва със синьото сирене и шоколада звучи страхотно. Мorgana ако си запомнила рецептата кажи я плс.Morgana wrote:Има 1 предаване по Дискавъри Сайънс, Химията в кухнята, което дава отговор именно на тези въпроси - Как така видимо несъчетаеми продукти омесени в общо ястие са много вкусни. Примерно от синьо сирене и шоколад се получава чудесен десерт. Отговорът е в еднаквия молекулен състав на 2-та продукта, в случая синьо сирене и шоколад. Така че, дори и да ви изглеждат странни някои комбинации, ако съставките им имат еднакъв молекулен състав, много е вероятно да се получи нещо вкусно. Та от това предаване се убедих, че кулинарството е не само изкуство, но и цяла наука.
Простете и! Тя не знае какво говори!Alanna wrote:Ама сиренето с лютеница (или домати и чушки в каквато и да е форма) си е чудесно и доста добре прието като комбинация.
Виж, синьо сирене с шоколад... или сладко от ягоди със сирене, диня със сирене и... всичко сладко със сирене смуче твърде силно!
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests