"Twilight Zone" :D
Moderator: Moridin
Да ви се оплача:( Някой постоянно ни краде изтривалката пред вратата:( Последният номер беше снощи към един, даже звъннаха, но мен разбира се ме беше страх да отворя... Подозирам, че това е нечие извратено чувство за хумор, проявявано от хора, които имат странни представи за понятието "смешно", но искам да питам дали някой не може да ми предложи как да изловя тая жалка, мерзка, гнъсна, разплута и дебилна твар? Приемам всякакви изпълними предложения. За неизпълнимите - като тротил в изтривалката, наемане на мутри и прочие, сама си се сетих вече:/
Може да я електрифицираш, но е сложно технически (за мен) :) Но аз бих се замислила сериозно за това, пък и тука има хора от МЕИ в крайна сметка - давайте идеи, ей.
Може и да я вържеш с някакъв тънък и здрав конец, който да минава под прага и при дърпане да задейства някаква сигнализация... а след това какво да правиш ми е трудно да измисля :(
Може и да я вържеш с някакъв тънък и здрав конец, който да минава под прага и при дърпане да задейства някаква сигнализация... а след това какво да правиш ми е трудно да измисля :(
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
- Lubimetz13
- Mistborn
Марф, ако кражбите стават предимно нощем, предлагам да си я прибираш вътре - евтино, ефективно, макар и не особено хигиенично... Друг способ е да замениш хубавата изтривалка с не особено естетичния, но за сметка на това също толкова ефективен Парцал Домашна Употреба... На никого няма да хрумне да го краде
И последното, което ми хрумва, е да насъскаш Джина да следи ко става и да сигнализира с подобаващо хъщене при евентуално поредно зловредно деяние... Туй е, тотално съм изчерпана вече откъм идеи ://

Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.
The meaning of life is 'bucket'
The meaning of life is 'bucket'