Do us all a favour and stick to random anime bashing and raving.Matrim wrote:Хеле пък бозица като "В като Вендета"...

Мня, просто ти демонстрираш твърде лош вкусMatrim wrote:So it's only you, then?
Свикнал съм.Yan wrote:Мня, просто ти демонстрираш твърде лош вкусMatrim wrote:So it's only you, then?
Някой ако спомене примерно "Ерагон" като кандидат за Оскар ти няма да пропуснеш да направиш язвителна забележка, нали?Просто СИЛНО ме нервират необоснованото ти мнение, пуснато само с цел да дразни болшинството от хората тук, които, както добре знаеш, го намират за един от най-добрите филми на 2006-та.
Ghibli wrote:Айде стига, ти самият също пускаш необосновани мнения от по едно изречение, но никой не ти излиза с обвинението, че нямаш вкус, нали?
Не си го позволявам за филми, по които целия форум и по-голямата част от зрителите/критиците в световен мащаб припадат. Позволявам си го за пълни чикии като Ерагон и мултимилионни кухи забавленийца като Карибските пирати. Тва като отговор и на Мат. Ако ще флеймя нещо, което всички харесват, ще направя поне бегъл опит да се обоснова.Ghibli wrote:Айде стига, ти самият също пускаш необосновани мнения от по едно изречение, но никой не ти излиза с обвинението, че нямаш вкус, нали?
Ми чекни темата за "В", там се обосновавах надълго и нашироко, няма да се повтарям само за да не се нервираш.Roland wrote:Не си го позволявам за филми, по които целия форум и по-голямата част от зрителите/критиците в световен мащаб припадат. Позволявам си го за пълни чикии като Ерагон и мултимилионни кухи забавленийца като Карибските пирати. Тва като отговор и на Мат. Ако ще флеймя нещо, което всички харесват, ще направя поне бегъл опит да се обоснова.Ghibli wrote:Айде стига, ти самият също пускаш необосновани мнения от по едно изречение, но никой не ти излиза с обвинението, че нямаш вкус, нали?
Не си го и помисляй, моля! Коли, макар и гледаем, си остава твърде посредствен филм (за малко да го зарежа на половината, приспа ме отвсякъде). Това Monster house не го знам де, но така и така стискам много силно палци за КрачетатаXellos wrote:яяя пингвинчетата за Best Animated Feature Film of the Year се сбутват ма кат ги знам тия подозирам че шита с колите на дисни ше отнесе големия златен.
Абе доколкото разбрах на некакъв фестивал е имал показ, а официалната му премиера е била 1-2 седмици след предишните Оскари (в които определено не е участвал). Може би Уорнър трябваше да го пуснат по-късничко...Roland wrote:Спийкинг ъв уич, а и за да съм по темата, филмът се води като излязъл 2005-та, възможно е да е участвал миналите оскари, не помня.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests