Buffy the Vampire Slayer & Angel - SPOILERS
- JaimeLannister
- Forsaken
Комедия, ама доста иронична на моменти - главно заради Рутгет Хауер, просто рядко се среща такъв ироничен вампирски персонажDarkling wrote:Оригиналният филм е бил комедия майPugsley wrote:Потвърждавам твърдението. Ит съкс здраво. Поне да имаше смискени комедиини елементи ффс.

This signature is not yet rated
- BaYa
- Forsaken
Zhivik, уби маааа!!! Любимият и Р. Хауер играе в "такова" нещо??? Ъъъъ ...zhivik wrote:Комедия, ама доста иронична на моменти - главно заради Рутгет Хауер, просто рядко се среща такъв ироничен вампирски персонажDarkling wrote:Оригиналният филм е бил комедия майPugsley wrote:Потвърждавам твърдението. Ит съкс здраво. Поне да имаше смискени комедиини елементи ффс.Но като цяло и филма си беше тъп, сериалът пък още повече, в общи линии става за тийнейджъри, но за повечето хора от 20 нагоре едва ли ще е интересен ... Но пазарна ниша, лошо няма - то не е казано, че всичко трябва да се гледа.
Хайде и аз да гътна някоя чувствителна душа - Ейнджъл си има собствен сериал от години!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
За Angel нищо не казвам, защото не съм гледал нито един епизод - може и да е по-добър от Бъфи, не знам, но аз там не се меся. Колкото до Рутгет Хауер, в общи линии той прави филма гледаем, макар че това е към края. Абе ако бяха направили целия филм като пародия, както в Army of Darkness (long live Bruce!!!
) щеше да е съвсем прилично, но тъй като не е, не си струва много - само заради Рутгер Хауер може би, ама спокойно може да пропуснеш първата половина от филма. А, то и Доналд Съдърланд играе в този филм, така че какво ли не правят хората за пари.

This signature is not yet rated
- BaYa
- Forsaken
Точно духът на Лост ин транслейшън, а? Тва да видиш японската рекламата на уиски, на Дъстин Хофмън!
Амиии да, парите викат парите както казва баба ми! Щот сигурно на нас луди пари за да се правим на олигофрени в реклама, няма да ни платят, макар и да сме по-навити от големите диви и дивовци!

Амиии да, парите викат парите както казва баба ми! Щот сигурно на нас луди пари за да се правим на олигофрени в реклама, няма да ни платят, макар и да сме по-навити от големите диви и дивовци!

Е то Рутгер играе в доста епизодични роли тук там, последно в батман - Началото май
. В Lexx беше изрод
. Mакар че, най си го обичам в split second. Може и да дръпна филма да му вида края 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Са сплита е праен преди сума време се пак. Са нищо не мое да бие ролята м в Блейд Рънър за тва и не я давам кат пример 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- armageddon
- Forsaken
Ся да отбележа, че негативизъм от типа "аз не съм гледал, но е съм чувал, че било тъпо" е малко невалиден в случая. В интерес на истинатата, в началото като го пуснаха по FoxLife и аз мислех абсолютно същото. Обаче случайно изгледах няколко серии, и въпреки че не е нещо особено, както вече отбелязах, става за гледане и от над 20 годишни.
-
- Commoner
- BaYa
- Forsaken
Оххх, сърце ме боли докато признавам че и аз СЪМ гледала! Тoчно това ме отказа!!! На испански - Terapia de Choque!!!inkheart wrote:Аз не само че съм чУвал, но за съжаление съм и ГледАл

- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Е какво и има толкова?? Съвсем прилична е на екрана:
- Spoiler: show
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE