Ако "Краците" беше дублиран (ако това изобщо е възможно в случая), щях да си кажа. И определено нямаше да му се радвам токова. А така го гледах трети път, цвилейки от кеф, и само двата "Апокалипто" ми попречиха за четвърти.
Има време, де. Тази седмица няма
нито един нов филм, благодарение на гения на БГ разпространителите.

Идиоти. Прожекциите на "Апокалипто" и "Краците" общо са по-малко от тези на "Ерагон", а "Нощ в музея" още е предпремиерен на 12лв.
"Отнесени" също не е дублиран! И ако за "Краците" си има причина (музикалната част), за него не виждам такава. Може би наистина им е писнало вече и нямa да дублират повече?... NOT!
Пък и липсата на дублаж си има цена. Седнете в радиус от 10 места около някое дете - обратното е почти невъзможно - и ще сте принудени да слушате през целия филм родителя, който му чете субтитрите, че и коментарите на детето по чутото.

Аз лично никога не съм ходил на кино с някой по-голям и още на първия си филм (мисля, че беше "Лейла и Манджну", а аз бях на 4) чинно си четях субтитрите. Наум.
За "Отнесени" предупреждавам, че не е нищо особено. Потъна в боксофиса въпреки добрите ревюта. Комбинацията Аардман/Дриймуъркс би трябвало да даде добър резултат, но хората явно се кефят много повече на оригиналния "Уолъс и Громит". За един път предполагам, че става, де. (Обаче героите доста дразнят, особено "лошите". Или пък дървената им анимация? Знам ли?

)