Антирекламата
Moderator: Moridin
- CruelGoblin
- E'lir
Ааааа мен супер много взеха да ме дразнят рекламите с Любо, жена му и тъща му. Супер Любо
!? Толкова се изтърка, че нема закъде... А от сорта на "КАКВО ПРАВИТЕ, ЩЕ СЪСИПЕТЕ ПРАНЕТО!!" не знам как може въобще да привлекат някой купувач...
Сега се сетих за най-най-омразната ми реклама!! Така и не разбрах на какво е, ама някакви бебета падат от небето и пеят по неземно отвратителен начин...
В такъв момент завиждам на глухите...

Сега се сетих за най-най-омразната ми реклама!! Така и не разбрах на какво е, ама някакви бебета падат от небето и пеят по неземно отвратителен начин...

Оная с песента на Азис, дето е за пеленките. Отвратителна. Евтерпата също беше ужасна, присъединвам се към агитката, дето не може а я понася...
От професионална гледна точка ме дразнят безподборно всички рекламирани сапуни и прочие препарати, които "унищожават всички бактерии в дома, по тялото, в кенефа или където там обитават". Ми, че това е вредно, а те го рекламират като нещо едвали не необходимо за всеко дом и всеки човек, насаждайки ненужна бактерофобия.
То, аз всъщност не гледам много-много телевизия, ама все пак, телевизорът е пуснат докато вечерям, та успявам да се нагледам. Сигурно ако гледах по-рдовно щешпе да има и други неща, които да ме подразнят.
От професионална гледна точка ме дразнят безподборно всички рекламирани сапуни и прочие препарати, които "унищожават всички бактерии в дома, по тялото, в кенефа или където там обитават". Ми, че това е вредно, а те го рекламират като нещо едвали не необходимо за всеко дом и всеки човек, насаждайки ненужна бактерофобия.
То, аз всъщност не гледам много-много телевизия, ама все пак, телевизорът е пуснат докато вечерям, та успявам да се нагледам. Сигурно ако гледах по-рдовно щешпе да има и други неща, които да ме подразнят.
Отучете се от навика, когато не знаете какво да правите, да не правите нищо!
Аре бе тая за Евтерпа си е национално съкровище ;р Мииияяяяъууууу
Виж на витаголд скивах за мое нещастие неква и се потресох.
Обаче, радиорекламата е вече друго нещо. Там кви ужаси има, ужаси!!!
Виж на витаголд скивах за мое нещастие неква и се потресох.

Обаче, радиорекламата е вече друго нещо. Там кви ужаси има, ужаси!!!
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Леле, Витаголд!
Верно!
А бях я забравила... Обаче това ме присети за съжаление за Азис, д-р Мангалджиев и "Златно чудо". Авторът на "Евтерпа" явно гастролира, извергът му ниеден
Включвам и всички простотии като магнитни наколенки и космодискове, да добавя. Тая сутрин таман излизам и поредната покъртителна история почва да се излива на талази от екрана на НОВА.
"Аз дълги години съм работила в БДЖ. И на радио, и стоки съм зареждала и всичко... И вдигам аз тенджерата от печката и тъкмо... Не, всъщност точно я слагах! И то ме скова! И почнах да ходя с ръце на коленете и внукът ми вика: "Бабо, ма ти така ли вече ще ходиш?" Ама той всъщност ми вика "Мамо Рони". И ми казва: "Маммо Рони, ти вече така ли ще ходиш?" И аз отивам на лекар, нали, и той ми казва..."
Излетях от къщи сякаш нацисти ме гонеха, кълна се!

Включвам и всички простотии като магнитни наколенки и космодискове, да добавя. Тая сутрин таман излизам и поредната покъртителна история почва да се излива на талази от екрана на НОВА.
"Аз дълги години съм работила в БДЖ. И на радио, и стоки съм зареждала и всичко... И вдигам аз тенджерата от печката и тъкмо... Не, всъщност точно я слагах! И то ме скова! И почнах да ходя с ръце на коленете и внукът ми вика: "Бабо, ма ти така ли вече ще ходиш?" Ама той всъщност ми вика "Мамо Рони". И ми казва: "Маммо Рони, ти вече така ли ще ходиш?" И аз отивам на лекар, нали, и той ми казва..."
Излетях от къщи сякаш нацисти ме гонеха, кълна се!

Оная със Специалните По-Добри Европейски Разфасовки Прах За Пране. Много нервеща.
И всичките вариации на тема "Ух, как мирише! Добре че мама е купила новия Глейд-Микроспрей!!!" с малкото виетнамче, дето виси основно в кенефа.
И всичките вариации на тема "Ух, как мирише! Добре че мама е купила новия Глейд-Микроспрей!!!" с малкото виетнамче, дето виси основно в кенефа.
You tell me love - tell me where the stars sleep
Tell me why your eyes weep, I really want to know
Tell me why your eyes weep, I really want to know
- herairness
- Jaghut Tyrant
Много моля-Спрайтовските реклами къртят
а колкото до останалите,пропуснахте всичките онези отвратителни реклами на Простанол и подобните с уриниращия дядка и онзи дето вечер ходи по 100 пъти до ВЦ,както и вариациите на тема Еспумизан и други отпушващи стомаха от преяждане хапченца.и естествено всичи тези реклами ги дават точно по време на вечеря грррррррррррр

а колкото до останалите,пропуснахте всичките онези отвратителни реклами на Простанол и подобните с уриниращия дядка и онзи дето вечер ходи по 100 пъти до ВЦ,както и вариациите на тема Еспумизан и други отпушващи стомаха от преяждане хапченца.и естествено всичи тези реклами ги дават точно по време на вечеря грррррррррррр

Правете като мен - не гледайте български телевизии или ако го правите, бъдете сръчни с дистанционното.
БТВ, колкото и да мразя рекламите по българските телевизии, а и по принцип, има някои чуждестранни канали (най-вече Евроспорт), по които рекламите са толкова добре заснети и ненатрапчиви, че направо ми е кеф да ги гледам. У нас обаче като че ли всички се надпреварват кой ще направи най-малоумно досадната и негледаема реклама...

БТВ, колкото и да мразя рекламите по българските телевизии, а и по принцип, има някои чуждестранни канали (най-вече Евроспорт), по които рекламите са толкова добре заснети и ненатрапчиви, че направо ми е кеф да ги гледам. У нас обаче като че ли всички се надпреварват кой ще направи най-малоумно досадната и негледаема реклама...
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
На Аче беше майMorwen wrote:Имаше и една на Ехо, мисля, където две дечица дърпаха някакъв чаршаф с цел да покажат колко епично здрав е и накрая едното се усмихваше с няколко липсващи зъба... На мен ми стоеше като реклама на домашно насилие...

А иначе тия реклами са просто супер - където и да се намираш, еднолитровата бутилка Аче е винаги с теб, за да можеш да помагаш на ближния си

Моята любима реклама "Разходка" я спряха за съжаление.

Иначе повечето реклами не ги мразя, а са ми смешни. Но все пак Спрайтската и мен не ме кефи като послание. А пък ония зъболекари и прочие като почнат с процентите... Ужас някъв

shadow dance nikoga ne luje
- Interpreter
- Forsaken
Дам то и тия с крилца без крилца и синя кръфф отдавна се претриха
. Са верно че не всеки има рекламния екип на Кока кола (само една на швепс уви реклама намирам качена в нета ;(() ма маааалко от малко да праеха. И докат тв-то може човек да го избегне по радиото няма как така че е по-голямо зло РАДИОРЕКЛАМАТА. Особено факта, че няма как да се избегне в офиса.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”