Многото превюта винаги са били през месеците, лишени от качествени заглавия за ревюиране. Още повече, че превютата доста рядко се базират САМО на обещанията на производителите.Matrim wrote:Не е много по темата, но нещата, които най-много са ме дразнели в Workshop-а са броеве със страшно много страници привюта. Толкова не се научиха, че само повтарят лъжите на производителите колко яка ще е играта...Идеята е да има големи превюта и после по-малки ревюта
Иначе корицата кефи.
Gamers' Workshop #23
Moderator: AlDim
And you can't dance with a devil on your back...
Абе я кажете неква свестна видеокарта че нещо радеонa asus-ката 9250 издъхва тука. Бахти един котор 2 не тръгва с обяснението че видеото съкс. За AGP /дъното е asus А7N8X-Е deluxe/. то не че и щайгата мноо яка - семпрон 2300+ и 1гб рамец, ма гледам че липсва подръжка на некви 3д ефекти по-скоро отколкото целия перформънс да е проблем.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
ASUS N6200 - най-евтиното решение - 80 кинта с ДДС, без него към 66-67 лева.
Като цяло с нея пак няма да можеш да играеш новите неща на високи резолюции, но но средни настройки почти всичко тръгва, а и има поддръжка на Shaders 3.0 което липсва при Радеон 9600 про примерно.
иначе, ако моеш си позволиш повечко кинти - 6600 имаше некъв AGP модел.
или пък SAPPHIRE R9600PRO/128M/TVO/DVI 60$ в мост
SAPPHIRE X1600PRO 256M/AGP - 126$ в мост
въобще AGP-тата са кът в момента откъм евтини и добри модели.
Като цяло с нея пак няма да можеш да играеш новите неща на високи резолюции, но но средни настройки почти всичко тръгва, а и има поддръжка на Shaders 3.0 което липсва при Радеон 9600 про примерно.
иначе, ако моеш си позволиш повечко кинти - 6600 имаше некъв AGP модел.
или пък SAPPHIRE R9600PRO/128M/TVO/DVI 60$ в мост
SAPPHIRE X1600PRO 256M/AGP - 126$ в мост
въобще AGP-тата са кът в момента откъм евтини и добри модели.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Ем нема да е евтин най-вероятно ма да бачка
. бе до 100-тина кинта ше задела за са ;( по-натам живот и здраве напролет цела конфигурация.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Да, не "САМО", само да речем 85 процента.Roland wrote:Многото превюта винаги са били през месеците, лишени от качествени заглавия за ревюиране. Още повече, че превютата доста рядко се базират САМО на обещанията на производителите.Matrim wrote:Не е много по темата, но нещата, които най-много са ме дразнели в Workshop-а са броеве със страшно много страници привюта. Толкова не се научиха, че само повтарят лъжите на производителите колко яка ще е играта...Идеята е да има големи превюта и после по-малки ревюта
Иначе корицата кефи.

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Не знам на твойта планета как е, но на тази, на която съм аз, превютата, особено за предстоящи скоро заглавия, обикновено се пишат на база впечатленията на бета-тестери, репортери, играли предварително пуснати версии и представяни по изложения демо-версии... Ся, знам, че е по-яко да е както си го представяш, ама то... не е.
Аз не ти говоря само за наскоро предстоящи заглавия, а за всякакви, включително и за такива при които и бетата, и демото са далеч в бъдещето. По мои наблдения подобни превюта хич не са малко, или поне не баха малко когато си купувах списанието. Ако има големи промени в това отношение - толкова по-добре.
Стига глупости. Когато те интересува едно заглавие, четеш ВСЯКА информация за него и ако си умен, преценяваш кое звучи реалистично, и кое не. Много по-добре е, отколкото да стоиш на тъмно, щото инфото можело и да не е вярно накрая. Това, че теб НИКОЕ заглавие не те интересува, не е проблем на гейм-пресата като такава.
Ако толкова ме интересува дадено заглавие вероятността сам да съм посетил официалния му сайт и да съм прочел информацията за него преди да се появи в списанието е голяма. А и честно казано предпочитам да не знам всичко предварително, особено прокарано през призмата на хвалбите и маркетинговите обещания. А това, че в момента заглавията не ме интересуват е вярно, но и когато ме интересуваха, превютата пак ми бяха твърде много и доста досадни. Силно ме съмнява да съм единственият, който мисли така. Но стига толкова, че съвсем се отклонихме от темата.
и Пловдив ;р Мдам или пък им куцат езиците.
Не, обаче аз просто не мога да не го постна и тук
Гениално превю на Neverwinter Nights 2 от списание Гей... мплей, courtesy of Yan.
http://www.shadowdance.info/shinji/nwn2_preview.jpg

http://www.shadowdance.info/shinji/nwn2_preview.jpg
Забележете "Група спътници, които се мразят". Обаче, след като прочетох превюто останах изумен от наглата кражба - http://youtube.com/watch?v=B_hZEKmdcj0
))

- armageddon
- Forsaken