казва се Koyuki и е набор '76. Звезда в Япония, участвала в една камара JDramas

I'm in love det sa vika

Yeahhhaa!Roland of Gilead wrote: The Last Samurai:
---------------------
"плашещо-окончателно безразличен",
"Безпомощен",
"апатичен",
"недоносен",
"умрял",
"безумнo уморeн",
"болезнено втръснал".
Призовавам към тишина, обаче. Културен спор и т.н.,
Гледа деда ви, гледа, и не може да ви са начуди...Абе вие в тоз форум сте много интересни. Кат непорочни девици сте. И даже по-зле.По-скоро е доста грубо.
Много е прав Турин по принцип, но тук съм склонен да подкрепя Роланд. Не от гледната точка на сноб, яхнал каляската от въздух под налягане, а от гледната точка на гневен зрител, протестиращ срещу потъпкването на хубави идеи в името на войнстващия елементаризъм.което видите ли на всички останали е допаднало!
19-ти век за да сме съвсем точни. Кастър, Литъл Биг Хорн - 19-ти век си е.turin wrote: Любимец, не ти знам източниците на информация, но действието се развива по времето, когато се събира редовна японска армия, значи 18-ти век и самураите, ще прощаваш, вече са носели брони
Абсолютно съгласен с теб. Нямаше нужда от повечеturin wrote: и още нещо, за което се сетих:
не знам за вас (това май вече съм го казвал), но мен лично страшно ми хареса стилизираното представяне на любовта между Круз и спомената японка, имаше просто невероятна красота в кратките сцени на нежност помежду им
Ми какво се очакваше- да чете източна философия още от Америка? Той не е самурай, той е американски военен с уклон към алкохола. А после упорито драпа да се приспособи към ситуацията, както е правил винаги. А и си остава чужденец, колкото и да се променя.Първо, Том Круз. Омаза ролята с фекалии от едър рогат добитък, направо. То и да има някъде на този свят човек, който толкова да няма излъчване на самурай...аз не го зная.
Като например? Плитичка беше, да, ма чак пък отвращение...Трето, цялата тази псевдояпонска култура ме отврати.
Тц, ако някой му отваря очите, това е Кацумото, не американецът. Идеята е, че той така или иначе се колебае (иначе да е наредил на Кацумото да се самоубие отдавна) и не спира индустриалната революция, просто я прави нежна индустриална революция, примерно.После, самата концепция за 'лапето, което е пълен льольо, обаче смелият американец му отваря очите... ми как да ти кажа, не ще да е имало такива императори.
Мне, всъщност жените в Япония не са били съвсем същото като в арабските емирства и някак може да му се репчи доколкото чужденецът е пъхнат в собствената й къща.Жената, която си позволява да се репчи на управителя на селото? Ха ха, всъщност.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests