На Леонардо Шифъра му...
-
- Paragon
Скукааа, пък и некви досадници до мене не спряха да дуднат. Да не говорим че последния час от филма адвам издържах да догледам след тая голяма кола и минерална вода
.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Що бе, единственото нещо дет не мога да го приема за възможно от филма е успешното каране/паркиране на задна от жена. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Е са, мое и тя да е поредния the last descendant ;рр
Е скука си е филма, ненам що изобщо си праиха труда разни религиозни организаций да дигат шум. При положение че има филми като Догма
Е скука си е филма, ненам що изобщо си праиха труда разни религиозни организаций да дигат шум. При положение че има филми като Догма

то пък вие откъде на къде си мислехте че филма няма да е боза
, та тъй ентусиазирано се втурнахте да го гледате. Но като не слушате Синода, така е
. То си му личеше от всякъде- книгата, режисьора, пък и Форест Гъмп като професор "ентелегент". За тоз филм най много да дам80 ст. /колкото струва едно празно ДВД
/.

Where I was
I had wings that couldn't fly
Where I was
I had tears I couldn't cry
I had wings that couldn't fly
Where I was
I had tears I couldn't cry