Заветният 37ми брой
Moderator: Moridin
Доста читав брой
Много ми хареса редакционното - браво на Моридин. Харесаха ми и подбраните сериали за ревюта - мнението ми за тях съвпада напълно с това на Берик(този от ревюто на Алексис не съм го гледал). Хареса ми и ревюто на Роланд за Хрониките - всичко казано вътре е точно така, но оценката му е леко завишена според мен. Коледната физика на Матрим също е забавна.

Last edited by Voland on Wed Jan 25, 2006 1:24 am, edited 1 time in total.
«– Вызываю на дуэль! – проорал кот… в лапах у него оказался браунинг.»
- Invisible Child
- E'lir
- Interpreter
- Forsaken
Снощи бях написала 1 много подробно мнение и тъкмо да го постна - грешка 404.
Сега ще го дам по-накратко, че и да ме изхвърли, поне да не се ядосвам. От доста време разчитам на ревютата ви, за да знам кои книги да си купя и най-вече кои да избягвам. След ревюто на Матрим, твърдо реших да си намеря някоя от книгите на Бюджолд, макар отдавна да съм се отказала да чета книги написани от жени. В тази връзка изказването ти, Роланд, "такава боза само жена може да напише" (цитирам по памет) не е изобщо сексистко, а си е самата истина. Като изкл Астрид Линдгрен, няма авторка, която да ми е харесала или да ми е направила някакво особено впечатление с книгите си. Ревютата на Амос докараха искрена усмивка на лицето ми, харесаха ми.
Ревютата на филмите не мога да ги коментирам, защото от всички споменати съм гледала само Братя Грим. Лека забележка относно Dark Chronicles и FF:AC. Смятам, че името Aeris на български трябва да се изписва Ерис. За пример мога да посоча Ендимион, където името Aenea на бг е изписано Енея.
ИнфоДар щели да издават The First King of Shannara? Дано да не е вярно. Или ако е, поне да се постараят да намерят класен преводач с образование по-високо от английска гимназия и с повече опит.
Хареса ми Коледната физика на Матрим.

Ревютата на филмите не мога да ги коментирам, защото от всички споменати съм гледала само Братя Грим. Лека забележка относно Dark Chronicles и FF:AC. Смятам, че името Aeris на български трябва да се изписва Ерис. За пример мога да посоча Ендимион, където името Aenea на бг е изписано Енея.
ИнфоДар щели да издават The First King of Shannara? Дано да не е вярно. Или ако е, поне да се постараят да намерят класен преводач с образование по-високо от английска гимназия и с повече опит.
Хареса ми Коледната физика на Матрим.

pulled out
- herairness
- Jaghut Tyrant
- Theodelinda
- Scholar
Е добре де , то много хубаво разказахте за сериалите, чак се заинтригувах, ама кажете къде могат да се гледат
за Rome знам- по HBO. Ами другите???
Между другото, то не знам дали е много редно да си признавам, но за първи път попадам на списанието и искам да кажа, че съм много впечатлена!!! Наистина. Да не говорим, че заради това се регистрирах и във форума, като се има предвид че ' такива работи не правя'!
Така де, исках да кажа едно голямо БРАВО! на хората, които го правят и все така, че и по-хубаво да става!!!

Между другото, то не знам дали е много редно да си признавам, но за първи път попадам на списанието и искам да кажа, че съм много впечатлена!!! Наистина. Да не говорим, че заради това се регистрирах и във форума, като се има предвид че ' такива работи не правя'!

Така де, исках да кажа едно голямо БРАВО! на хората, които го правят и все така, че и по-хубаво да става!!!

Аз мога да отговоря, само за този, който аз ревюирах, а именно Densha Otoko. Можеш да го намериш само на външен тракър поне засега, освен ако не реша да го сийдвам през Anime Obsession (AnimeS-bg).Theodelinda wrote:Е добре де , то много хубаво разказахте за сериалите, чак се заинтригувах, ама кажете къде могат да се гледатза Rome знам- по HBO. Ами другите???
Ако не ти пречи да теглиш отвън, епизодите можеш да намериш на тракъра на TV-Nihon.
Ако външният ти е трагичен, кажи и ще видим, какво може да се направи след неделя

Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
- Theodelinda
- Scholar
ами Рим започват да го дават и по нашето HBO, след като мина и в щатите.
Иначе епизодите ги има на всички бг тракъри, както и по разни локални сървъри. Тоест ако се разровиш, би трябвало да нямаш проблеми да ги откриеш.
Същото се отнася и за Prison Break.
Ако все пак ти е трудно, или не можеш да докопаш нащо, даваш заявка, пък аз като дода в София и нося един сак с дискове
Иначе епизодите ги има на всички бг тракъри, както и по разни локални сървъри. Тоест ако се разровиш, би трябвало да нямаш проблеми да ги откриеш.
Същото се отнася и за Prison Break.
Ако все пак ти е трудно, или не можеш да докопаш нащо, даваш заявка, пък аз като дода в София и нося един сак с дискове

Ок, когато мога, ще направя торент и ще го сийдвам (ще пусна съобщение във филмовия форум и ще предоставя линк, но трябва да се регнеш в Anime Obsession). Само бъди предупредена, че епизодите са по 350 МВ, а максималният ми upload е едва 30 К; сама си предстви, колко време ще ти отнеме да ги дръпнеш от мен. В неделя ще дам сериала на още един човек, та ако тя се навие да даде едно рамо в сийда, може и да стане по-нормално.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Обичам си аватара!!