Честит 8-ми декември, студенти!
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
- Amos Trask
- Aes Sedai
- JaimeLannister
- Forsaken
Ами като по чудо веднъж да се съберем с всички колеги. Като в Дядовата ръкавичка в стаичките в Студентски град обаче. Направихме си сангрия в 10 литров бидон
и колкото и да е невероятно беше страшно вкусна
, правихме си после втори... Иначе ме боли корема... от смях
. Разнообразието било хубаво нещо
, макар че ми липсваше добрата стара компания. Но виждам сте прекарали добре, радвам се
.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
оооо да... Лили доволна ;p китари, музичка, песни цяла нощ... таламор дю... какво му трябва на човек
*Missing someone isn`t about how long it`s been since you´ve seen them last or amount of time since you last talked. It`s about that very moment when you`re doing something and you wish that they were right there with you*
Е мен ми дойде в повече просто, пък и метълът и рокът не са точно моите жанрове, знаем, и като не познавам песните, някакси няма как да се забавлявам 4 часа да ми ги дънят
Иначе бг-текстът на Jealousy (измислен, оказа се, от Комата, и лежащ на абс същите гласни като оригинала, т.е. успява ем да пее пълни простотии, хем да звучи по същия начин) и When Angels Deserve to Die или хауевър се казва тая песен, си ме израдваха. Но мен ценното ми бяха готините нови хора.

And you can't dance with a devil on your back...
- JaimeLannister
- Forsaken
Chop Suey е много хубава песен, като й свикне човек на жицата, но отвреме-навреме има светли моменти откъм музика и в нея. За текста дори не си говорим, толкова го обичам, че ме беше вдъхновил да пиша разказ по него... е, така и останах само с първата страничка (както с останалите ми няколко разказа
).

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around