The Chronicles of Narnia

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
zhivik
Archmage

Post by zhivik » Wed Dec 07, 2005 4:57 pm

Rogue wrote:Казваш, от направилите Властелина... е поне надявам се този път няма да се виждат маратонки и етикетчета с марката ;)
Това май си заслужава отделна тема, ама честно не разбирам как някой може да прекарва часове в търсенето на дребни гафове. Аз имам и трите Властелина на DVD, разширеното издание, и не ми е хрумвало дори да си играя да гледам дали поредният орк носи маратонки (или какъвто там е бил). Явно някои хора имат доста време за губене :)

Иначе смятам че хората от WETA си свършиха работата перфектно с Властелина, така че от това Хрониките на Нарния може само да спечели ... Поне аз съм голям фен на шефа на WETA - Ричард Тейлър
This signature is not yet rated

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Dec 07, 2005 5:10 pm

zhivik wrote:Това май си заслужава отделна тема, ама честно не разбирам как някой може да прекарва часове в търсенето на дребни гафове. Аз имам и трите Властелина на DVD, разширеното издание, и не ми е хрумвало дори да си играя да гледам дали поредният орк носи маратонки (или какъвто там е бил). Явно някои хора имат доста време за губене :)

Иначе смятам че хората от WETA си свършиха работата перфектно с Властелина, така че от това Хрониките на Нарния може само да спечели ...
I second that. Оркът с маратонките и от моите разширени издания се е скрил...
And you can't dance with a devil on your back...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Dec 07, 2005 5:43 pm

E то който зима разни фотошопски бъзици за истина така е ;)

http://www.apple.com/trailers/fox/x3/large.html
мдаа новия Х нема лошо кат гледам трейлърчето ;) ма далеч далеч :?
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Eneya
Misting

Post by Eneya » Fri Dec 09, 2005 3:10 pm

нищо не тръгва ;(

P.P. Кофти кирилизатор.
Image

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sat Dec 10, 2005 12:53 am

Добри хора ми намериха този трейлър на Нарния. Различен е от онзи, който гледахме в Арена, но също е хубав, ако и леко 'бърз':

The Chronicles of Narnia trailer 1
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Dec 10, 2005 9:37 am

хех намерих си тука покрай трейлъра книжките на аудио :)

The Chronicles of Narnia CD Box Set (Narnia)(Audio CD)
by C. S. Lewis, Michael York (Narrator) - Harper Audio
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Grumpi
Sorcerer

Post by Grumpi » Sat Dec 10, 2005 11:14 pm

Първите отзиви не са много добри. Copy-Paste от Властелина?! WTF?
Image

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Dec 10, 2005 11:57 pm

Elayne wrote:Добри хора ми намериха този трейлър на Нарния. Различен е от онзи, който гледахме в Арена, но също е хубав, ако и леко 'бърз':

The Chronicles of Narnia trailer 1
Ъъ, не че нещо, но съм го постнал в първия пост от топика ;)

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sat Dec 10, 2005 11:59 pm

Толкова съм и видяла :roll:.
Голяма работа :?.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Relentless
Smallfolk

Post by Relentless » Wed Dec 14, 2005 2:05 pm

Филма е супер... Наистина напомня малко на властелина. Не със сюжета обаче, а по скоро с чувствата които излъчва. Хората сравяват Властелина и Нарния защото такъв тип филми са малко. Това са велики книги превърнати във филми, а и жанрово си приличат. Истината е, че все едно някой сравнява Хищника с Пришълеца. Само защото си гледал единия, не значи че другия не струва да се види.
Книгата съм я чел доста отдавна и с удоволствие гледах и филма. Просто си струва. Ефектите са толкова добри, че забравяш за тях, лъва кърти, а вещицата е великолепно изиграна. Всъщност актьорската игра е страшно добра. Имам малко забележки относно фавна и бобрите, но пък хлапетата са велики, а това трудно се постига. Гардероба си го представях с двойна врата ама карай.... Здраве да е. С две думи гледайте!
Image

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Wed Dec 14, 2005 2:28 pm

Ами то няма как да не си приличат до някаква степен, след като Толкин и К. С. Луис са били дълги години много добри приятели, докато са преподавали в Оксфорд. Освен това, твърди се (неофициално), че К С. Луис е послужил като протип за Дървобрад, поради боботещия си глас :) (това го имаше на един от дисковете с документални филми към разширеното издание на "Властелина", ама не помня точно към коя част беше)

Освен това, както и споменах по-горе, филмите също би трябвало да си приличат визуално, тъй като са правени от един и същ екип - този на WЕТА, а наскоро разбрах че и художникът е един и същ - Джон Хау. Но се радвам, че се е получило добре, непременно ще отида да го гледам, като излезе редовно по кината следващия петък.
This signature is not yet rated

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Dec 14, 2005 4:33 pm

Хвърлих му едно око аз, мноо добро си е филмчето. :twisted:
макар че тва малкото страдащо от синдрома на даун детенце дет беше горе долу в главна роля нещо не ме изкефи. Инaче вещицата е so cool ;)

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Dec 14, 2005 11:39 pm

Директорията на един добър човек, който качи в дата.бг всички трейлъри на филма, които е намерил

the chronicles of narnia_trlr_02.mov --> това беше онзи от Арената.

* Да се поправя за дублирането с Роланд.

Всъщност, то от другата седмица някъде филмът ще върви вече по кината (или от по-следващата, но ме съмнява). Желание да заформим ходене заедно (ако има пари, разбира се :/) - и къде: Мултиплекс/Арена?
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Dec 15, 2005 9:05 am

Е мноо ясно ма първо да стане излезе и стане 6 кинта ;) лесно после

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Dec 15, 2005 4:30 pm

Навит, а и за Арена съм навит, ако се оформи нещо, ма тоя път не знам ше мога ли да купувам билети :) Сякак преди 20-ти ми е абсурд.