Ето нещо, което няма как да не ти стопи душата, ако ще и да е от айсберг..ti kaji na kakata da ti lepne edna celuvka po moia poruchka i da ti kaje kolko mnogo te obicha, zashtoto moje bi cial den ne ti go e kazvala, a ti tolkova bezprekoslovno zaslujavash
Най-хубавото нещо, което някой някога ви е казвал ;)
Moderator: Moridin
разминавки разминавкиMorgana wrote:Или ти му бегаш на него
хех, за айсберг ненам, тва горното може да ми докара диабет. - уф как беше оня подпис на Адмата?
Last edited by Xellos on Tue Sep 27, 2005 1:51 pm, edited 1 time in total.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
бе тая фльорца нещо се осуква тука, ма да видим. мое пък да кандиса да ми вдигне квото трябва.
е ако трябва да съм честен трогвали са ме до сълзи чужди думи и пожелания, ма някъде около 6-7 клас. са вече рутината си казва думата, или пък идват толкоз изненадващо че не мога да ги асимилирам, което води пак до едно такова спокойно съществувание.
е ако трябва да съм честен трогвали са ме до сълзи чужди думи и пожелания, ма някъде около 6-7 клас. са вече рутината си казва думата, или пък идват толкоз изненадващо че не мога да ги асимилирам, което води пак до едно такова спокойно съществувание.
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
- Jaar
- Mistborn
Хех, сега се сетих за една случка от преди половин година някъде. Размотавам се аз в одежди на практикант в болницата и се появява една жена, която ме попита: "Извинете, вие ли сте лекарят на отделението?" Стана ми толкова... драго.
Някак можах по-реално да си представя как един ден ще мога да й отговоря с "да". 
But there never seems to be enough time
To do the things you want to do
Once you find them
To do the things you want to do
Once you find them
- JaimeLannister
- Forsaken
Съжалявам, но самите думи са твърде унизителни за мен и нямам намерение да ги споделям конкретно. Пък ако опитам друго яче, ще прозвучи достатъчно объркано, за да не си е струвало въобще опита.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Няма да мога да го напиша прецизно като цитат, защото беше казано толкова хубаво и ме развълнува толкова много, че не можех да запомня точно самите думи и тяхната последователност. Опитвам се да предам смесица от думите, които чух и това, което те носеха на мен като смисъл.
. Но за мен беше невероятно мило и хубаво.
Вероятно извадено от контекста не е много ясноОсъзнах, че не бива да се опитвам да те дефинирам и вкарвам в определен модел на поведение. Затова те приемам такава, каквато си, дори и не винаги да те разбирам.
Юда, егоист, луда и wow-холик