Да поспамим за разнообразие (Part 3)
Moderator: Moridin
Току що чуто по BTV:
Планирането на изтеглянето (на войските ни от Ирак) става по план...
Не пропускайте новините в 22.00, когато най-вероятно ще имате възможност лично да чуете как в ефир прозвучава тази незбравима фраза.
Планирането на изтеглянето (на войските ни от Ирак) става по план...
Не пропускайте новините в 22.00, когато най-вероятно ще имате възможност лично да чуете как в ефир прозвучава тази незбравима фраза.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
- JaimeLannister
- Forsaken
Еми не мога да пропусна да отговоря на това...Drizzt Do`Urden wrote:да, защото всички знаят, че Рол заплашва Дризт а накрая Джайм ще го изяде без предупреждение.
Забавно може да ти е на тебе, ама то на всички е ясно че си чиста проба олигофрен. Да, ок, знам: следващия ти пост ще бъде: олигофрен съм, да, и ми е яко, а и съм спамер, ако не съм ви казвал вече ма май съм го споменавал един-два пъти. Почваш да се изтъркваш, знаеш ли? Само дразниш хората около себе си и накрая наистина ще разгневиш модераторите около себе си. Това ли мислиш е най-добрия начин да привличаш внимание в-у себе си?
@Регса, имах предвид че смисъла е да се пише изобщо, далеч не да се спами ма то ми идва от вътре, нали , не съм като Джайм да го правя насилено че и да пише във всеки пост "това беше чиста проба спам" щото, видите ли, може и да не се разбере че е било такова
едит: Джайм- 3 въпроса:
-кога за последно според теб съм спамил *така*?
-кога за последно Рол ми е правил забележка?
-от кога пишеш в този форум, От кога пиша аз, и дали Рол ще си употреби правата в-у мене заради имбецилните ти постове като тоя в началото на темата?
Виж сега, Дризт, приятелю. На първо място забележи, че каквото и да пиша из тоя форум, нито веднъж не съм си позволил да се обръщам към някой с открити обиди като олигофрен например... Веднъж имаше проблем по тоя въпрос. Не искам да го повдигаме отново, това наистина си е работа на модераторите. Само да ти кажа, че въпреки всичко не ми е приятно да ме наричат така, а особено, когато аз не съм си позволил пръв да отправя подобна обида....
Т'ка, колкото до спама. Ми в същността си всичко е спам. Развивах на времето едни теории относно форумите...Сега ще си го кажа честно- мързи ме да се опитвам да променям света (форума). Кефя се да чета какво се пише тука и да драсвам по някои ред без особено да се впрягам. По принцип се стремя да се държа сериозно, обаче, да съм честен, да не обиждам никой и да не пиша там дето няма се води смислен "разговор", ако нямам достатъчно енергия, желание и време за да се държа в крак с останалите... Дали успявам, т'ва е друг въпрос. За разлика от теб, обаче, на мен не ми пука особено колко поста имам...
А относно т'ва че откак се помня в тоя форум Рол все те плаши нещо. Ми не знам, може и да греша, няма да тръгна да ти вадя примери, ама съм бил свидетел на подобни неща поне 5-6 пъти, без да броя подметнатите забележки... Даже май първите ми прояви във форума бяха свързани с някакви "скандалчета" по въпроса- "Дризт пак само спами" ....
Та т'ка.....
Хехе, карате модераторското ми сърчице да плаче от умиление ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
ма може да преместите постовете в пералнята щото не мисля така да оставя нещета :Р
така де, Джайм, 1-во, не съм ти приятел, нито никакъв, и честно да ти кажа дразни много, и не само мене, да наричаш хората така/
2-ро:Идея си нямам колко поста съм сега, ма мислех преди време да питам някой модератор дали не са добавили титлата в прогреса на форума щото ако не се лъжа я няма в темата която бяхте пускали :Р
3-то:Сори, дюд, държиш се като такъв.
4-то:Това какво съм правил преди около.. ерн.. година и нещо? няма нищо общо, нали? Какво значение има какво е казвал Рол относно спама, като след това сме говорили с него по въпроса и сме се оправили? Ама стига с тва Рол онова Рол че ще стане скандал накрая :Р Друг е въпроса, че ти се заяждаш по крайно неприятен начин от както си се регистрирал във форума.
5-то:Ехм.. теориите ти.. а то света не бил само теории и Зигмунд, нали?
Това относно спама ми прозвуча меко казано странно, тъй като аз доколкото знам форумите са алтернативата на реалните дискусии, ма в такъв случай и на живо само празни приказки се говорят, без нищо смислено... Земи си сложи в подписа че си спамер поне да си спестявяш всеки път да го пишеш....
6-то: ТЕБЕ пък какво те касае кой какво кога е заплашвал? В смисъл, ТИ какво общо имаш??!??!
така де, Джайм, 1-во, не съм ти приятел, нито никакъв, и честно да ти кажа дразни много, и не само мене, да наричаш хората така/
2-ро:Идея си нямам колко поста съм сега, ма мислех преди време да питам някой модератор дали не са добавили титлата в прогреса на форума щото ако не се лъжа я няма в темата която бяхте пускали :Р
3-то:Сори, дюд, държиш се като такъв.
4-то:Това какво съм правил преди около.. ерн.. година и нещо? няма нищо общо, нали? Какво значение има какво е казвал Рол относно спама, като след това сме говорили с него по въпроса и сме се оправили? Ама стига с тва Рол онова Рол че ще стане скандал накрая :Р Друг е въпроса, че ти се заяждаш по крайно неприятен начин от както си се регистрирал във форума.
5-то:Ехм.. теориите ти.. а то света не бил само теории и Зигмунд, нали?
Това относно спама ми прозвуча меко казано странно, тъй като аз доколкото знам форумите са алтернативата на реалните дискусии, ма в такъв случай и на живо само празни приказки се говорят, без нищо смислено... Земи си сложи в подписа че си спамер поне да си спестявяш всеки път да го пишеш....
6-то: ТЕБЕ пък какво те касае кой какво кога е заплашвал? В смисъл, ТИ какво общо имаш??!??!
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
Рол казва (сега, а не някога), че с това т.нар "спор" е хубаво да приключи, защото не води наникъде. Рол освен това казва (пак сега), че е много хубаво човек да НЕ СЕ изяснява за всичко, когато нещата няма да се променят, а само разбозавят от изяснението (всеки сам да си търси дефиниция на това). И Рол НАЙ-ВЕЧЕ винаги е казвал, че няма нищо по-инфантилно и идиотско от изписването на смях...
And you can't dance with a devil on your back...
- Daggerstab
- Arcanist
Е в такъв случай да въведе покана, без която да не можеш да се регистрираш
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Интересно предполага ли се да запомним тази неверятна комбинация от букви, която представлява това съкращение. Това е един от онези случаи, когато е по-лесно да запомниш цялото название на нещо, отколкото съкратеното.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Обичам си аватара!!