Лято е! А сега накъде?
Moderator: Moridin
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Моргана, кога си била в Приморско за последно?
Ако е било миналата година, ще раздуеш ли как е сега там като плаж/цени/квартири? Аз ходих последно преди 4-5 години и много ми хареса, но от няколко души чух, че сега е доста пренаселено. Ще ми се да си изкарам морето пак там, но това ми е първата свястна отпуска от 3 години насам и искам да си почина като хората (разбирай без тълпи и дивни чалготеки)...
П.С. Всяка друга информация за курорти по Южното Черноморие е добре дошла
Ако е било миналата година, ще раздуеш ли как е сега там като плаж/цени/квартири? Аз ходих последно преди 4-5 години и много ми хареса, но от няколко души чух, че сега е доста пренаселено. Ще ми се да си изкарам морето пак там, но това ми е първата свястна отпуска от 3 години насам и искам да си почина като хората (разбирай без тълпи и дивни чалготеки)...
П.С. Всяка друга информация за курорти по Южното Черноморие е добре дошла

Elves dig rocket launchers.
Почивка, почивка... май няма да ме огрее сериозно, при все че трябва да уча за поправка през септември. Иначе една мини-екскурзия до Гърция съм планувала, междувременно много ходене по Витоша и околните планини. Дай Боже да си намеря и компания за каране на колело, за да се приведа във форма. Пък ако всичко върви наред може края на август да се занеса и аз на море за няколко дни
- това го чакам с нетърпение, не съм подушвала море от две години
.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
termit, съжалявам, но няма да мога да ти бъда много полезна.
Както написах още в първия си пост, на нашето Черноморие не съм ходила от няколко години. За последно бях в ММЦ, Приморско през '99 или 2К, не помня точно. Тогава бях на хотел и прекарах чудесно. Сега пак отивам в ММЦ-то, пак на хотел, поне съм си платила нощувките. От приятели разбрах, че цените са ужасни, страхотна скъпотия е, плажовете са почти недостъпни заради високите цени на шезлонгите и чадърите. Преди ММЦ-то имаше собствен плаж и за курортистите той, май, беше безплатен. Сега не знам как ще е, но определено съм леко притеснена. Спокойствие в Приморско няма да намериш. Казаха ми, че е станало средище на чалгата.
Предишния път беше много добре - спокойно и сравнително тихо, сега не знам, само се надявам да е пак така. За по-голямо спокойствие съм чула, че можеш да потърсиш в Поморие или Царево.
Марфа, да, знам, Варна е много хубав град, но предпочитам южното черноморие. А и Варна през лятото не е най-приятното място.

Марфа, да, знам, Варна е много хубав град, но предпочитам южното черноморие. А и Варна през лятото не е най-приятното място.

pulled out
- Amos Trask
- Aes Sedai
Не е по-скъпо пък! И Варна през лятото може и да е пренаселена, ама то щото Бургас или Несебър да речем не са, нали? 

Last edited by Marfa on Wed Jun 29, 2005 11:13 am, edited 1 time in total.
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Точно така, Марфа, кажи им го!!!Marfa wrote:Не е по-скъпо пък! И Варна през лятото може и да е пренаселена, ама то юото Бургас или Несебър да речем не са, нали?
![]()
![]()
Те завиждат :РР

-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..