Хора, хайде да си правим партия!
Moderator: Moridin
МВР за мене
така и така ме бъркат с бат бойко непрестанно ;ррр

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Може може, веднага вкарвам антиспам закони и проверки 'не се бой' на провинилите се. А goto първи пред стената с последна цигара. И може да би тук там надзор близък над МСПСЛ министершата. ;р че тва вредителите много трудоемка работа. Можеби ще трябва и здравеопазването нещо да прикрепиме там
. Тъй вътрешни болести и вутрешните работи.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Да, министерски пост в Здравното министерство би се вързал добре с този в МинВред, съчетани може да имат много интересни резултати, макар че може да доведе до учудващи нива на натална смъртност сред етническите малцинства и мнозинства, както и висок процент на стерилитет сред същите.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Мен ме устройва напълно, да си кажа. Лошото на това да си Големият Шеф е че нямаш по-голям Шеф, на който да можеш да забиеш нож в гърба. Зам-шефът винаги е с повече опции
Ама контролът на мръсните досиета си го искам твърдо!
Гиб, това трябва да се направи с тайни вътрешни директиви дето да се губят из бюрокрацията, не да се обявява публично мисля си. За ся си трай, пък като дойде революцията и вземем власта, ще има промени.
Впрочем някой мислил ли е за предизборна платформа?
Примерно: Вашистите са гадни долни неморални крадливи корумпирани дебели диментни дебили! Гласувайте за Нашистите, те не са таквиз!

Ама контролът на мръсните досиета си го искам твърдо!
Гиб, това трябва да се направи с тайни вътрешни директиви дето да се губят из бюрокрацията, не да се обявява публично мисля си. За ся си трай, пък като дойде революцията и вземем власта, ще има промени.
Впрочем някой мислил ли е за предизборна платформа?
Примерно: Вашистите са гадни долни неморални крадливи корумпирани дебели диментни дебили! Гласувайте за Нашистите, те не са таквиз!
Elves dig rocket launchers.
Алексис@ Точно се канех да питам - ти нали имаше идея за нови методи в медицината, за които си търсеше доброволци за изпробването им?

Last edited by Marfa on Thu Jun 23, 2005 5:21 pm, edited 1 time in total.
- Lubimetz13
- Mistborn
Като гледам как се засилвате да си присвоявате все повече и повече министерства, реших, че и аз имам право да учредя още едно-две, нали съм от първите последователи и съюзници на Марфа(която ще бъде наш министър-председател, естествено) - възнамерявам освен Министър на Разнообразната Култура, под каквото име обединих някои от едва-що разпокъсаните министерства на културата, да заема и поста Министър на Разните Неща, както и, най-важно, Министър с Портфейл. Няма да е зле някой да направи списък с различните партийни членове и заявените им министерства, тъй като горя от желание да видя длъжностите си черно на бяло...
Термит, предизборната платформа е МОЯ грижа и можеш да видиш необработения й вариант във втория пост от темата :ррр
Термит, предизборната платформа е МОЯ грижа и можеш да видиш необработения й вариант във втория пост от темата :ррр
Last edited by Lubimetz13 on Thu Jun 23, 2005 7:34 pm, edited 1 time in total.
- simple_stupid
- Sorcerer
Мисля че това общонародно начинание на кандадиат министри за тяхното светло бъдеще е с гарантиран успех.
Без подкрепата от простия народ обаче никоя светла идея не може да пребъде в реалността. Като simple_stupid намирам своето призвание да се запиша за редови stupid и да си запазя място в първата редица на митингите отпред. Ако ще сам да бъда срещу цяла трибуна от кандидат министри гордо ще развявам байрака и ще викам с пълно гърло "Шъ-Дъ". Макар и трудно да мога да мина за пенсионер, в мое лице имате най-верната "Шъ-Дъ бабичка", която ще надвика без проблеми всички царистки, червени и сини бабички взети заедно.
Като simple_stupid обаче незнам какво да викам, така че приемам всякакви идеи, за да не муча тъпо като другите.
Без подкрепата от простия народ обаче никоя светла идея не може да пребъде в реалността. Като simple_stupid намирам своето призвание да се запиша за редови stupid и да си запазя място в първата редица на митингите отпред. Ако ще сам да бъда срещу цяла трибуна от кандидат министри гордо ще развявам байрака и ще викам с пълно гърло "Шъ-Дъ". Макар и трудно да мога да мина за пенсионер, в мое лице имате най-верната "Шъ-Дъ бабичка", която ще надвика без проблеми всички царистки, червени и сини бабички взети заедно.
Като simple_stupid обаче незнам какво да викам, така че приемам всякакви идеи, за да не муча тъпо като другите.
Даже си мислих, че може да имаме една "нелегална правителствена банка за органи", които да продаваме срещу мах цена и така да попълваме дупките в бюджета. Така ще можем да се борим за по-социална политика без да стигаме до бюджетен дефицит 

Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Обичам си аватара!!
"БЪЛ-ГА-РИ-Я! БЪЛ-ГА-РИ-Я! БЪЛ-ГА-РИ-Я!"
"НА-ТО - ВЪН! НА-ТО - ВЪН!"
"ЦИГАНИТЕ-СМЪРТ! ЦИГАНИТЕ-СМЪРТ!"
"ЦАРЯ Е ДЕБИЛ! ЦАРЯ Е ДЕБИЛ! "(ъммм, все пак аз, така да се каже основах партията и имам право на глас!)
"НАРОДЪТ! Е ГЛАДЕН! НЕ ЩЕ ДА БЪДЕ МАМЕН! НАРОДЪТ! Е ГЛАДЕН! НЕ ЩЕ ДА БЪДЕ МАМЕН!"
"АЕЦ "КОЗЛОДУЙ"!" "АЕЦ "КОЗЛОДУЙ"!"
и естествено:
"ШЪДЪ! ШЪДЪ! ШЪДЪ!"
Прочие, щом проявяваш желание, ти се дава по дефолт поста на Масов Дезорганизатор и Манипулатор на Масите. Мисля да си организираме и пирамида - този, който запишеш за членство при нас, ти дава пет лева. Той от своя страна води десет нови члена и всеки дава пет лева. След като и десетия член доведе десет члена, първият, дето ти си записал, взема всички те пари. Или поне очаква да ги вземе.
Муахахахах! Не съм ли зла?!
Алекс, *thumbs up*!
"ЦАРЯ Е ДЕБИЛ! ЦАРЯ Е ДЕБИЛ! "(ъммм, все пак аз, така да се каже основах партията и имам право на глас!)
"НАРОДЪТ! Е ГЛАДЕН! НЕ ЩЕ ДА БЪДЕ МАМЕН! НАРОДЪТ! Е ГЛАДЕН! НЕ ЩЕ ДА БЪДЕ МАМЕН!"
и естествено:
"ШЪДЪ! ШЪДЪ! ШЪДЪ!"
Прочие, щом проявяваш желание, ти се дава по дефолт поста на Масов Дезорганизатор и Манипулатор на Масите. Мисля да си организираме и пирамида - този, който запишеш за членство при нас, ти дава пет лева. Той от своя страна води десет нови члена и всеки дава пет лева. След като и десетия член доведе десет члена, първият, дето ти си записал, взема всички те пари. Или поне очаква да ги вземе.
Алекс, *thumbs up*!

- simple_stupid
- Sorcerer
Какво ти! Прогледнах! Видях истинският Лидер! и очите й ...едни добри, добри...Marfa wrote:"БЪЛ-ГА-РИ-Я! БЪЛ-ГА-РИ-Я! БЪЛ-ГА-РИ-Я!"
и естествено:
"ШЪДЪ! ШЪДЪ! ШЪДЪ!"
Алекс, *thumbs up*!
проблемът е, че като някой примитиви броя едно, две, три, много. След три в главата в настъпва какафония и цялата очевадна яснота се изпарява и се обърквам. Затова ако може ПО-ПРОСТО, ПО-ПРОСТО.
- Lubimetz13
- Mistborn
- simple_stupid
- Sorcerer
Това е добре, мога да го запомня.Lubimetz13 wrote:По-просто? Е, от класическото "ИС-КА-МЕ ХЛЯБ! ИС-КА-МЕ ХЛЯБ! ИС-КА-МЕ ХЛЯБ!" по-просто няма накъде...
Обаче ако го викам на митинга пред вас, да не ми се ядосате, че ви искам нещо? Някакъв си simple_stupid има наглостта да иска от кандидат-министрите на най-перспективната нова партия. И възмутени от невменяемостта на най-верния си поддръжник го замерят с пасти от трибуната за да млъкне.
Като си помисля след това ще ожънем истински успех на втория митинг, само трябва тогава да носите достатъчно пасти.