I'm just so doomed... (Star Academy - хора стават за резил)

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Voland
E'lir

Post by Voland » Wed Jun 08, 2005 9:34 pm

Аре бе не е такава тъпня като ББ, к'во се пра'ите...Аз гледам пнеделник - тогава май е live - интересно е. Някои неща ги пеят доста добре...

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Jun 08, 2005 9:40 pm

Да бе, понеделник лайва го бяха докарали тържествено почти кат Оскарите ;)

Вики? Елейн, Вики НАЛИ не е дебелото чернокосо нещо, което ся е номинирано за изключване и вероятно ще умре до края на годината от свръхдоза простотия и елементарност?

Аз от жените още не съм си харесал нищо, щото не съм ги чувал кат хората да пеят, от мъжете Деян е единственият истински такъв в целия гей-клуб, а и има интересен глас ала Франк Синатра, макар че иначе е пълно дърво, а Дани си е истински талант и като присъствие, и като гласови заложби. Но ямболския чалгар го искам мъртъв. Ебати гнусното лицемерно и подло животно е тоя.
And you can't dance with a devil on your back...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jun 08, 2005 10:00 pm

U are sick ;p
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Wed Jun 08, 2005 10:06 pm

Tell 'em...

Не мога да повярвам, че започнахте Обсъждане на "Звездите". Накъде отива този свят!Image

Image SHIT ACADEMY Image
:shark:
Feel the summer!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jun 08, 2005 10:08 pm

Ми врътка се насам натам из космоса ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Wed Jun 08, 2005 10:09 pm

По-скоро пада в черна дупка...

Image SHIT ACADEMY Image
Feel the summer!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Jun 08, 2005 10:22 pm

На да ви е сега, един дъъълъг пост само за Стар Академия :twisted:.

Вики? Елейн, Вики НАЛИ не е дебелото чернокосо нещо, което ся е номинирано за изключване и вероятно ще умре до края на годината от свръхдоза простотия и елементарност?
Симеоне, почти да се обидя. Толкова ли ми липсва вкус :roll: и елементарен слух? Мне, тази е Весела и е едно истинско недоразумение.

Виктория и Вяра са ми най-симпатични. Вики e онова момиче с блoнд русата коса, която има леко рокаджийски тембър на гласа. Досега не съм я чула да пее фалшиво, прави много добри интерпретации на песните, които й дават, има страхотно излъчване, не се прави на идиот, естествена е, прилично интелигентна :twisted:. За мен тя заслужава 1-вото място.

Вяра е нисичка, слаба и тъмнокоса. На последния лайв беше 1-ва и пя песен на Уитни Хюстън. Много ми харесва спонтанността й, емоцията, която влага във всяко свое изпълнение, тембърът (който бтв е като на Лили Иванова на младини) и най-вече желанието, с което изпълнява всички задачи. Може би е твърде чувствителна и лабилна, но е много добър човек, а и добър изпълнител.

Не мога да не се съглася с Рол за Ивайло (въпросният от Ямбол), много е изкуствен, освен това е абсолютен простак и селянин и колкото и Марфа да ме убеждава, че пеел хубаво и че ще бъде най-добрият избор да представя България в Кан - не мога да се примиря. Още повече след като гледах ужасните 'цензурирани' сцени с неговата дясна ръка и миенето на зъбите :evil:. Простак.

Съгласна за Дани. По принцип той е 1-ви курс в ДМА, естрадно пеене (not so sure). Има страхотен тембър и някой трябва да набие на преподавателите в главите, че момчето се справя блестящо. Все намират кусури, обикновено абсурдни...

Деян (Дидо)... тук не мога да съм обективна :twisted:. Въпросният ми събира очите в една точка. Мога да въздишам от разстояние. Иначе на последния лайв беше неузнаваем, лежи му този стил, а и критиките, които отнесе за интерпретация явно са го стреснали. Досега беше като бучка лед на сцената, пееше си фалшиво и на нос и до там...
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Wed Jun 08, 2005 10:33 pm

Хора, почвате да ме плашите. Толкова канали на кабелната, толкова филми за гледане в нета и видеотеките, толкова много трева, която да следиш как расте 8-) ...а вие избирате да се правите на воайори в живота на разни музикални инвалиди или полуинвалиди тип идиоти? :?: :?: :?: :!:
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Jun 08, 2005 10:48 pm

Подозирам, че звучи плашещо, Дем :P. Ти сам каза, че няма кой знае какво по телевизията напоследък. Аз гледам Дискавъри преди да заспя и концертите в понеделник на Стар Академия.

О и Cartoon Network като си хапвам :P.

Edit: Въх, това по-горе прозвуча като оправдание, а всъщност няма за какво да се оправдавам. Гледам каквото ми харесва :P
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Morgana
Paragon

Post by Morgana » Wed Jun 08, 2005 11:34 pm

Аз съм гледала само 2 лайв-а и затова не мога да дам много адекватно мнение кой какъв е извън сцената, но впечатленията ми от сцената са: тази, която на последния лайв се пробва да изпее Don't speak на No Doubt заслужава да бъде изритана от Академията на момента. Да оставим настрана факта, че това е най-любимата ми от всички мои любими песни, но това момиче, струва ми се, изобщо няма усет за музика, мелодия и пеене на микрофон. Аууу, толкова фалшиво и лошо изпята от сцена песен, никога в живота си не съм чувала. От останалите единствения, който ми хареса как пее е Марин - невероятен глас вади това момче, а сега, в понеделник, мисля че пя най-добре от всички. Този Деян ми е най-антипатичен като визия и физиономия и най-неприятен като глас (това след онази с Don't speak).
pulled out

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Jun 08, 2005 11:40 pm

Тази с Don't speak беше именно въпросната Весела. Тя сега е номинрана, напълно си го заслужава. Всъщност тя влезе в Академията преди 1 седмица. Всичко около нейното влизане ще си остане мистерия. Девойката е абсолютен музикален инвалид, но явно са я набутали заради актьорските й заложби (завършила е актьорско майсторство).
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Jun 09, 2005 12:54 am

Ех село селоооо.

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Thu Jun 09, 2005 1:28 am

stars невидело...

Image SHIT ACADEMY Image
Feel the summer!

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Thu Jun 09, 2005 8:48 am

Като вървеше Биг Брадър и малко се бях зарибил. Сега честно и гордо мога да кажа, че нито веднъж не съм гледал стар академи!
:)
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Jun 09, 2005 9:18 am

Деян по-антипатичен от Марин? Брях...
This is it. Ground zero.