Според мен или трябва да се запази цвета, или да е нещо в стила - както предлагаш някакво кафяво, или пък убито тъмнооранжево...

Moderator: Moridin
Аз, аз! Ама ти си решаваш, но какво пиеш все пак?Moridin wrote:Tъй като силно клоня към първото - ако някой има супер голям мерак да си стои на subBlack, да си каже сега (демек тая седмица), или да замълчи завинаги :Р
Неееее!! Моля те, SubBlack е страхотен!! Не го махай!! М-О-Л-Я-Т-Е!!!! Който не гледа форума на SubBlack, нищо не знае и не е видял колко е красив. По-добре с грешки, отколкото без subBlack.Moridin wrote:не е спам, а спойлер
като се замислих, стигнах до извода, че на subSilver и subBlack може и грешки да дава, но сега няма възможност да тествам.. оттук има две възможности - или махам изцяло въпросните два стила, щото и без това нямам нерви да им слагам всичко и на тях, или засега е с грешки, докато оправя поне това (ако има грешки).
Тъй като силно клоня към първото - ако някой има супер голям мерак да си стои на subBlack, да си каже сега (демек тая седмица), или да замълчи завинаги :Р
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests