Иначе днес вече трябва да имам епичната летялка, събрах парите (без някакви си 100 голд, което е лесна работа).

Edit: Колкото до Сънуел и Блек Темпъл --> искам и аз. Ама хайде заедно, с непознати хора

Таис, забравихме снощи глифовете, нищо

Moderator: Moridin
аз само искам да вметна, че прекрасно се справяш с шамана си, така че да не съм чула повече за "нуубщината ти"!Elayne wrote:Иначе днес вече трябва да имам епичната летялка, събрах парите (без някакви си 100 голд, което е лесна работа).![]()
![]()
Edit: Колкото до Сънуел и Блек Темпъл --> искам и аз. Ама хайде заедно, с непознати хораще ме е срам от нуубщината ми.
Таис, забравихме снощи глифовете, нищо, днес евентуално.
Аз казах, че хийлър не ни трябва, обаче кой да чуе... -300 ДКП ми се струва все по-добра идея.Elayne wrote:Изобщо не се насмогва така - искам да си цъкам меле следващия път, pretty please. Другият път в ЗГ Ланис да лови риба, аз ще вдигна скила и ще ловя по-следващия път, че и аз искам ачийвмънт.
със сигурност на тебе може и да НЕ ти се наложи, а ако ти се наложи - можеш да се самохийлнеш, да си туриш щит или да използваш ЛоХ...Svetlio wrote:При положение, че предният път го минахме 4 човека и не си спомням някъде да се е налагало някой да го хийлват, не виждам какви са тез глезотии да карате мелето да хийлваТрябва да се калява волята!!! Трябва да се носи на бой!
![]()
аз не казвам, че няма да се джойнвам принципно, а че искам да си наредя приоритетите, а това (репутация, дето тече на няколко от местата) наистина не е сред приоритетите на героите ми...Elayne wrote:Амаи на теб течащата репутация тук-там ти харесва, та не е като да е съвсем без хич.
когато основно се блъска АоЕ, тези дето го правят са танкващите.Svetlio wrote:Иначе би трябвало танка да го бият само, нали така
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] and 1 guest