Goshkoоооо, не работят

ни единия, ни другия
снощи ги копи/пейстнах в гейма и прилежно се паркирах в Айрънфордж на дъмитата да тест-вам... изстрелват по един Аркейн бласт и дотам... и двете така... то пак само на Игнис бях на аркейн де, то все пак... ако видиш нещо за фрост-файър, наистина се интересувам

как мина при вас снощи, бтв?
а снощи най-сетне имахме приличен хероик рейд... офицерите ни събраха набързо (отново от 30 записани се оказахме с 23 в рейда

)... за изненада на всички - плеснаха в рейд-чата поименно кой какво ще шофира, както и пасажерите... народа си намери возилото и стартираха... много ми хареса така... стегнатата организация моментално се отрази и на народа в рейда - усети се веднага как се мобилизираха... убихме Флейма, а аз за пръв път посрещнах края му жива

(нали съм от камикадзетата, дето ги изстрелват върху боса да борят онези вентили там и когато падаме с парашут все ме уан-шотва нещо, а този път дори на мотор се повозих

)...
обаче по-впечатляващото дойде после... още се разпределяше луута, когато офицера нареди пуул на траша пред ХТ-002!

естествено, после и боса падна от раз... по същия начин и продължихме - траша бе абсолютно на чейн-пул, рез-ват се хора, пие се - кой когато свари да излезе от комбат! адски се изкефих! за пръв път аз да остана без мана на траш и да се пълня с Евокейшън между две траш групи

беше смешно и че народа не свикнал на това темпо, буквално притърчаше - на два път колегата-маге идваше след пул-а, а трябваше да прави овца и неговия моб се подмотваше из рейда

просто така стегнато не сме вървяли много отдавна...
миналата седмица едва убихме дамата с котките за това време... а сега уан-шотвахме сериозни босове...

по пътя към Ходир по три групи змии и елементъли събирахме и избивахме... за три часа рейд (че нали сме с намалено лятно рейд-време) успяхме и Ходир, и Фрея, и Торим да затрием... за днес останаха Разорскейл, Айрън Консил, Мими и Генерала май... а после - Йоги!
мамка му!! вие да не вземете да го убиете, докато съм на море другата седмица бре??

ще ви обезкостя лично, един по един!
иначе снощи за пореден път падна прекрасната роба от Коло - Robes of the Umbral Brute (
http://www.wowhead.com/?item=45272) и аз не я поисках (нали имам Т 8.5), за да я вземе някой друг, а то се оказа, че никой дори за офф-спек не я иска

накарах офицера ми да напише тикет и днес ще си я получа!

нека имам гиър за смяна за като дойде 3.2...
в тази връзка - да ви напомня на всички!! харчете си ДКП-то, взимайте за офф-спека си или просто за статсове, за да имате резервни варианти! не забравяйте, че за Колизеума ДКП-то се резетва и съответно - всички пак почваме почти начисто, та по-добре се подгответе отсега и харчете! аз също ще харча, макар, че на практика само рамената от Йог ми трябват + айтъми от хард-моудс, каквито не правим... но ще следя какво пада и ще се оборудвам с резервен уанд, ботушки, може би офф-хенд, а се чудя и за тринкета от Раз с много хит, за да имам такъв, ако го закърша...
Едит: ааа, Ланито ме е изпреварила!

мило, дано ти падне тринкета от Мими!