tigermaster wrote: ↑Tue Jul 17, 2018 12:13 pm
Както и да е, Шаламе е добър актьор, и визуално май пасва, ама по някаква причина не мога да си го представя в тая роля. Мяза ми на хипстър, дето в свободното си време свири на укулеле.
Аз лично изпитвам известни резерви към актьорските му заложби, но трябва да призная, че в Lady Bird се справи изключително добре. Ама там играеше дразнещо леке, самовлюбено и обсебено от собствените си потребности....
Та, ще видим. Винаги съм си представял, че Пол трябва да има поне малко харизма и царственост, а в Елио изобщо не откривам нищо такова. И колкото повече се опитвам да си го представя, толкова по-неприятно ми става.
@alshu, след като ме зарадваха с новината за Блек Уидоу филма, Боговете на бъдещите филми са доста жестоки към мен и ми нанасят шамар след шамар. Онзи ден излязоха три снимки от предстоящия мини-сериал Клетниците на BBC - ще го пише сценаристът, който преди две години направи кухата и елементарна екранизация на "Война и мир". На снимките се вижда Лили Колинс, бъдещата Фантин, облечена в нещо, което мога да определя само като евтин fan made cosplay на Ан Хатауей. И с Жавер също е направена огромна грешка... Вчера пък прочетох за Елио Муад'Диб. А сега ми казваш, че Birds of Prey, една от най-любимите ми поредици, ще е просто Хари Куин спин-офф? Тежко...
Защо не направиха просто Gotham City Sirens, да си сложат Харли, Айви и Селина?? Ако ще правят Birds of Prey и искат Харли да е вътре, защо не я сложат за злодей на филма? Birds of Prey филм би могъл да се реализира с чаровен и пакостлив злодей, пък това би дало на Харли възможността да има толкова екранно време, колкото всички други, взети заедно, и да пак да открадне филма. Много ми се искаше да видя Барбара, Хелена и Дайна заедно на екран... А сега чета слухове, че Харли Куин направо щяла да е Oracle, което е вече гавра!
Все още има надежда - все пак Марго Роби действително е много чаровна в ролята, пък може да кастнат за Блек Кенъри и Хънтрес готини актриси, да им напишат свеж сценарий и да се получат нещата... Дано поне стане хубав филм, дори да не е точно филмът, който бих искал.