Мда, не е хубаво да се ганква ниски левъли

Ей вчера отивам с дипломатическа мисия при огретата в Награнд (тоест дипломатично исках да ги помоля да ми дадат едни огърлици за Куренаи репутация) и гледам 65 лвл шаман ми бие огретата

Моите огрета!

Кацнах до него и размахах ядно юмрук, ама кравата нещо не се впечатли и аз какво да правя - ми убих го

Той се рез-на ама явно не беше схванал урока, че пак налетя на огретата - пак го убих. Изглеждаше, че се е кротнал, та аз си продължих нататък... И тъкмо млатя една купчинка мобове и фрас! някой ме пуца в гръб

Обръщам се - 80-тка БЕ маге

И аз мислех, че фрост-магетата били опасни... тоз беше аркейн и ми свали 80% от живота за 3-4 секунди

Обаче вземи тоз ЛоХ, ха тоз бъбъл и да видим кой по-ербап

Стана ми ясно, че това е мейн-а на шаманчето, та реших леко да го покампя

С образователна цел

Като че ли схвана урока, затова си продължих с боя по огретата, докато не стигнах една елитка... Магето се материализира зад гърба ми и пак ме нюкна за секунди

Ама тоз път ЛоХ на КД

Затуй възпитано си пуснах бъбъла, помахах за сбогом и се порталнах в Даларан. След туй отидох веднага до Шатра и пак с мръсна газ в Награнд. И кой заварвам при огретата? Шаманчето... Таз Орда така и няма да се научи, ех

Докато закусвах върху кравешкия труп се надявах магето пак да се появи, но не щя
Иначе сега трупам ударно репутация с Куренаите (след като станах Екзалтед с Ебан Блейд, нямам морални задръжки срещу куренайците

) Пътем правя и Огрила-куестите, много е забавно да скачаш по пеещите бутони

Дори успях да направя ачийвмънта за майстор-бомбаджия, направих куеста с бомбенето за 2 минути