Ами на мен ми се налага редовноzhivik wrote:Не ми говори, темата ме навежда на мисълта, че толкова се дразня от Николай Василев, който може да се опита да направи едно хубаво нещо, а именно всички документи по кореспонденция с НОИ да могат да се изпращат по електронен път, с електронен подпис. Това ще е таково огромно облекчение, че просто няма накъде, но аз искрено се съмнявам, че ще го доживея. Проблемът далеч не е само с болничните, ами на практика с почти всичко. Просто не пожелавам на никого да си има работа с НОИ редовно, такова опъване на нерви е, че няма накъде.
Абсурдистан, и те за теб достойни, майко, бяха!
Moderator: Moridin
- herairness
 - Jaghut Tyrant

Да де, ма по различни причини. Тая тука е просто малоумна кукувица, която витае из некви собствени розавки облаци и просто няма никва идея какво прави и защо по дяволите го прави. Оная знаеше какво иска да постигне, само дето не й пукаше за хората. Ма поне имаше цел. Масларова се мята от идея на идея като маймуна от клон на клон, без никаква представа за нищо.

- The Dragon
 - Elder God

Там е по-различно, защото на практика няма конкуренция. Ако имаше 15-20 кина в София, както преди няколко години, тогава едно общо покачване на цените би било подозрително. А сега на практика имаш точно четири кина (две от които на един собственик), които показват нови филми, и едно полуфилмотечно (Домът на киното), така че не се чуди, че цените на билетите се покачват.

This signature is not yet rated
						Е същия е принципа, дали 10 човека ше се съберат или 3ма. Пак е до договорки и изкуствено помпане на цени.

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
						S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra