Да аз вчера се поинтересувах и прочетох във Хейло Уики.А Потоха ги видях,тия месестите само са гадни защото идват по много и трябва да им отнесеш горната половина.Иначе са лесни.А това за гърба на хънтърите го знам но никога не преценявам добре скока в страни и ме повличат за крака.Или пък изобщо не се засилват ами стрелят от упор когато съм до тях.Обаче се бият лесно с Гоуста-само пуцаш в главата им докато си до тях и те не могат да отвърнат.А за Съфъринг знам че следва Хейло просто защото е по-късна но направих сравнението защото преди това съм играл The Suffering.А гранати мятам с повод и без така че няма проблеми.RRSunknown wrote:Хънтърите са най-елементарните стига да знаеш какво да правиш. А то е просто- изчакваш ги отблизо да се засилят, стрейфаш и отправяш изстрел в удобно предоставената ти гърбина. Умират точно от един удар на пистолета.
б.т.в. Любопитно инфо - Хънтърите всъщост са конгломерат на малки оранжеви червееподобни организми, чиято колония изпълва бронята. Тъй като една колония не стига за една броня винаги вървят по два хънтъра - (във всички игри от поредицата се спазва това правило).
А за оръжията - не Хейло е като Съфъринг, а Съфъринг е като Хейло защото Хейло наложи почти всички стандарти които се използват днес в шутинга.

като скочат и ако преди това съм лепнал граната и ме убиват заедно със себе си.