Започнах да гледам 'Nobuta wo Produce'. Засега видях само 1-вия епизод, който е двоен и съответно е около час и нещо като времетраене. В главната роля е един от пичовете от Gokusen 2. Актьорът е страшно кефещ, поне мен напоследък много ме радва. Колкото до самият 'Nobuta' - ами аз съм във възторг дори само от първия епизод.

Edit: Продължавам с гледането - I'm in love, брутално е.
Едит 2: Хаха, в пети епизод има един момент (горе-долу в началото на епизода), на който се размазах да се хиля. Еее, няма такъв смях, жестока сцена между двама
 ученици, които се 'обясняват в любов', единият играе женската роля ^^.
 ученици, които се 'обясняват в любов', единият играе женската роля ^^. 

. Актьорите в трите главни роли са много кефещи - двете момчета най-вече. Наистина са страхотни и си се попривързах към тях. Акира-кун е толкова шантав, че няма начин човек да не го заобича. Малко ми е тъпо, че актрисата, която играе Нобута и която е мнооого чаровна и сладка, поради ролята, която трябва да играе, не показа много много тази 'сладост' и хубавата усмивка, която несъмнено има.
. Актьорите в трите главни роли са много кефещи - двете момчета най-вече. Наистина са страхотни и си се попривързах към тях. Акира-кун е толкова шантав, че няма начин човек да не го заобича. Малко ми е тъпо, че актрисата, която играе Нобута и която е мнооого чаровна и сладка, поради ролята, която трябва да играе, не показа много много тази 'сладост' и хубавата усмивка, която несъмнено има.