Северна Америка - по-близка, отколкото ни се иска

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Amelia
Moderator

Re: Северна Америка - по-близка, отколкото ни се иска.

Post by Amelia » Sun Feb 28, 2016 9:52 pm

Хотелът е по-скоро хостел и досега няма нито един призрак. Но пък има стенещи жени. Първата нощ няква стена в продължение на 10 минути, но не звучеше особено вдъхновена. Тая сутрин пък ме събуди една стенеща японка. А мисля, че е японка, щото пищеше изкуствено точно като в някъв хентай. Та на два пъти пищя - или я повториха или просто са си взели почивка по средата на секса.

Та така...
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Mar 01, 2016 5:38 pm

http://www.vox.com/2016/3/1/11127424/tr ... itarianism

Готина статия. Разбира се си показва майчиното мляко сайта с факта, че приемат неща разни неща като diversity за аксиоматично добри. Но данните са им солидни. Друго нещо което не са направили е да видят колко от демократите са susceptible.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

coldie
Forsaken

Post by coldie » Tue Mar 01, 2016 9:52 pm

Amelia wrote:Добре де, аз все още не мога да повярвам на това, че Америка би избрала Тръмп за президент. В смисъл, знам, че съм един от хората, които нон-стоп приказват колко тъпи са американците и колко не мога да ги дишам, ама дори аз не мога да повярвам, че са ЧАК толкова тъпи.
Хилъри Клинтън е социопат. Моли се да спечели Тръмп.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Mar 02, 2016 12:40 pm

coldie wrote:
Amelia wrote:Добре де, аз все още не мога да повярвам на това, че Америка би избрала Тръмп за президент. В смисъл, знам, че съм един от хората, които нон-стоп приказват колко тъпи са американците и колко не мога да ги дишам, ама дори аз не мога да повярвам, че са ЧАК толкова тъпи.
В огромния списък от монументално плиткоумни мнения, които си поствал в този форум, това печели златния медал.
And you can't dance with a devil on your back...

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Mar 02, 2016 1:16 pm

Ultimately, това май е най-обективното нещо, което ми попадна, за ситуацията с демократите:

https://www.washingtonpost.com/opinions ... story.html

tl;dr - Сандърс се опитва да създаде революция сред демография, която масово одобрява Обама, което няма как да стане
This is it. Ground zero.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Mar 02, 2016 9:12 pm

Еми да. Америка е консервативна държава, колкото и да не ме кефи това.

coldie
Forsaken

Post by coldie » Wed Mar 02, 2016 9:28 pm

Roland wrote:
coldie wrote:
В огромния списък от монументално плиткоумни мнения, които си поствал в този форум, това печели златния медал.
Това реакция на нормален човек ли е? Който ще става президент на една от най-мощните държави?
https://www.youtube.com/watch?v=Fgcd1ghag5Y
Освен това от много години членува в секта.

coldie
Forsaken

Post by coldie » Wed Mar 02, 2016 9:34 pm

Roland wrote:
coldie wrote:
И мн мн други, колкото искаш, ще ти изнамеря десетки видеота, които показват, че Хилари Клинтън е Социопат, с главна бувка.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Mar 02, 2016 9:38 pm

Спести си усилието.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Wed Mar 02, 2016 9:44 pm

Хм. Роланде, очакваш тая бабичка от горното клипче да бие Тръмп на изборите? U wot m8?

Не се опитвам да тролвам. Просто Тръмп е прекалено зла акула да прояви, какъвто и да е респект към тази жена. Сандърс би му бил по-достоен опонент. Или просто моето детско мозъче така къмпютва нещата... :?

coldie
Forsaken

Post by coldie » Wed Mar 02, 2016 10:23 pm

Amikae wrote:Хм. Роланде, очакваш тая бабичка от горното клипче да бие Тръмп на изборите? U wot m8?

Не се опитвам да тролвам. Просто Тръмп е прекалено зла акула да прояви, какъвто и да е респект към тази жена. Сандърс би му бил по-достоен опонент. Или просто моето детско мозъче така къмпютва нещата... :?
https://www.youtube.com/watch?v=jriU_cPU9Vk

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Mar 02, 2016 10:48 pm

Amikae wrote:Хм. Роланде, очакваш тая бабичка от горното клипче да бие Тръмп на изборите? U wot m8?

Две умалителни, ageist gender-based remark, интернет гето сланг. Нееее, не се опитваш да тролваш изобщо. Сам го каза това с детското мозъче. "Тая бабичка" направи една сюрия агресивни старчоци с пяна на устата да си говорят сами на няколкото им witch hunt hearings за Бенгази. "Тая бабичка" е била държавен секретар, назначена от опонента си на предишните избори. "Тая бабичка" има самоконтрол, на който Сандърс може само да завижда. Сандърс, който, апропо, е доста по-дърт от нея и на който фитилът му е ужасно къс. Защо той не е "тоя дядка"?

Тръмп не е акула, Тръмп е bully. Джон Оливър много хубаво демонстрира колко точно смешен и жален е, колко е въздух под налягане. Нека я атакува. Хилари е прекарала цялата си политическа кариера в отбиване на атаки от bullies. И има огромното приимущество, че никой нищо повече не може да изрови за нея, което републиканците да не са го дисектирали десет пъти вече.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Thu Mar 03, 2016 12:39 am

Хоп! Видя ли какво направих несъзнателно? Умалително, да. Така ми идва да се отнеса към нея, така и Тръмп ще се отнесе към нея, както и цялата му кампания. Жената има много baggage и то не от добрия тип. И го казвам, като човек със същия проблем.

Когато хората започнат да те възприемат по един начин и това продължи достатъчно дълго време, трудно може да се промени това възприятие. Сега ти можеш да спориш с мен за това какъв добър имидж има тя, но ти никога няма да заличиш видеата, които Колди пуска и така удобно игнорираш. Тук вие избирате потенциално най-могъщия човек на тази планета и според мен този човек трябва да бъде подложен на най-унищожителното scrutiny, на което може да бъде подложен, преди да бъде избран. Не си ли съгласен?

И кажи честно, от двата основни кандидата на демократите, кой ще издържи повече на това scrutiny? Защото аз дори само повърхностно разцъквайки тюбата попадам на някакви върли брутализми от страна на любимката ти, докато на Сандърс намирам предимно солидни неща.

Разликата между Хилари и Тръмп е, че Тръмп всичката помия си я носи на ръкавчето и въпреки това ще го номинират, докато Хилари изобщо не разполага с този лукс. Нейната кампания може да върви и върви само надолу, и въпреки всичката преобладаваща медийна подкрепа, която получава, Сандърс не е чак толкова зад нея. А неговата кампания е много по-бедна и разчита много на word of mouth.

Истината е, че Доналд Тръмп никога не би се кандидатирал дори за президентски избори, ако демократите имаха силен кандидат. И дори да го направеше, нямаше да има шанс. Но Хилари е много далеч от силна, а Сандърс е достоен, но заради пустата ви суета ще си остане само с достойнството.

Скоро играта ще се играе между Тръмп и Хилари, и аз не ви виждам поводите за спокойствие във вашия лагер на какви основи стоят.

Това са ми петте стинки, дет се вика. Умната там, дано се получат добре нещата, in the end...

Ambartanen
Arcanist

Post by Ambartanen » Thu Mar 03, 2016 8:21 am

Roland wrote:И има огромното приимущество, че никой нищо повече не може да изрови за нея, което републиканците да не са го дисектирали десет пъти вече.
Фондация Клинтън, всичките й top aides и самата Хилари са все още под разследване от ФБР и е абсолютно сигурно, че някой е извършил доста сериозни престъпления покрай цялата драма със сървърите. Това го базирам на ето тази статия. Доколкото можах да разбера източника е independent non-partisan сайт, самата статия е писана от професор в University of Chicago и като цяло ми звучи убедително и обективно. Тааа... освен ако неща в тази статия е много невярнo, проблемите на Хилари с частния мейл сървър тепърва предстоят.

Иначе според мен в дългосрочен план Хилари да победи Тръмп е много лошо за Щатите, но не мога да си подкрепя мнението с някакви убедителни факти.