Дима, в пърсънал гилд-ноутс може да пипа само играч с офицерски права, което говори вече много. Не знам колко още трябва да понесеш, за да ги напуснеш, но подобно поведение е преминало вече всякакви граници по моите стандарти. Да не говорим, че руши авторитета ти, дори там, където си успяла да го закрепиш. И като се криеш само си влошаваш положението - или ги стегни и си изяснете претенциите един към друг (ти може и да нямаш такива, но определено някой друг има към теб), или просто се изнеси. И последвай примера на Ланис да събираш алтернативен холи-гиър, защото не се знае кое ще ти се наложи да играеш, като билд... все пак дисц. прийстовете във всяка рейдваща гилдия са единици, докато холи-прийстове се водят по повече от един в рейд. Така, че помисли малко за себе си, събирай холи-гиър и мисли за алтернатива... Ти си твърде активен играч, а това е ценно за всяка гилдия, особено в летен сезон. Нямаш много опит с гилдиите, но съм убедена, че повечето сериозни гилдии не си позволяват такова отношение към играчите си, камо ли към офицер и то - публично.
а за Шанди и нашите рейдове - няма лошо от време на време да им стягам каишката на офицерите, за да не се отпускат... иначе съм мила и добра, докато не ме настъпят и знаят, че могат да разчитат на мен, но си трябва правилно отношение... а да си поискам инвайт във време на инвайти за рейд е... амии, не е моя работа... РЛ си реди сетъпа и той трябва да преценява кой му е нужен... никак не ми се иска да пада нивото на рейдване, въпреки че не зависи от мен, но като знаят, че ги наблюдават, офицерите повече се стараят.. надявам се...
а за снощния рейд и това е вярно - за течащия дмж... и не само - някак си ми прави впечатление, че Номан не е достатъчно добър танк... може да е прибързано мнение, но просто ми прави впечатление, че много лесно му дърпаме агрото и то върху сингъл таргет

може би трябва да съобразят това офицерите и да не го оставят да танква таркета, маркиран с череп

иначе на Ходир си бе малка трагедия

народа бе навсякъде и понасяше зловещ дмж... аз на моменти си мислех, че няма да успея да оцелея, защото няма кой да ме хийлне - няколко пъти стоях на по 2к НР... и на 3-те опита съм пила хийлинг-поушънка + ХС на уарлок, за да оцелявам... даже скипнах по-сериозния дмж, дето мога да правя в светлинните конуси, за да стоя до огньовете на магето-адд и да не понасям дмж от стакващото замръзване... но някак си народа е доста на рендъм-принцип събран, нямат навици за оцеляване... дпс-то си се е концентрирало да прави само дпс и не мърдат от мястото си, не бият и по аддове в Айс-блок, дори стоят в малките кръгове и получават ледени блокове върху главата си... това нещо с рейда, дето имахме в началото на експанжъна, не можеше да се случи...

а и не се е случвало в такава степен... ти помниш ли, мило, че като отидохме тогава май месец за първи път при Ходир, той падна от втория опит, а го виждахме за първи път... ех, хубав рейд имахме
Тише, аз съм "ЗА" АК 40... ще се джойнна с каквото кажете, въпреки, че с Таис искам най-вече, но ако се наложи, може с Лийд да влезна, а само на К`Тун да дойда с Таис... но да видим колко хора ще съберем де, защото Ланис отива на гости при мама, Анну и той пътува към Плевен... ще вземем Киро с нас, може Дима да ни хийлва, и който си харесаме от бг-канала или приятели - на линия - ще видим...