Случи ми се нещо интересно...
Moderator: Moridin
Да ти имам проблема, мене XP-to отказва да се пусне 2/3 пъти от нема нищо. Трее праим систем ристор секи път са кат го включвам. Което пък ми затри прясната инсталажция на диабло2. Да удържи до уикенда дано и праим баси формата на с:.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
в неделя опитът ми да проспя жегиту бе прекратен с известяването за туй, че елинсталацията е спряла да работи. и то отчасти. т.е. половинату апртмент има ток другата не.и какво се прави в случая? Всичкото предпазители(по народному "Бушони") в таблото се подменят с нови. а на брой са почти 20 на общото табло на сградата има още 5-6, които и те се подменят и след сичко туй не ще да тръгне електрото... от 3*6 осемнайсете предпазителя в нащу табло половината правят фазомер да свети и то през един по подредба. Хората дето ги знам за компетентни за съдействане в тази област със убиващите токове на ниво всичкоразглабяне на табло и възстановяване на токоимането се едвам няколко души кой от тех на море, кой другаде нейде... и без връзаност с мрежата съм и само докъм 8 вечерта може да чете човек, което е денем... финала на еврото го слушах по гsм-укавето от bbc...
едва вторник привечер дойде токов човек да разглоби инсталацията и системата се оказа много халифакс...три фази и всека от тех със своето си нула като и на фазите и на нулите предпазители и там неква скоба се попретопила иззад таблото. това се позакърпи и почна да работи всичко(измежду което неща дето от години не бяха ...) и пускам аз модема, маршрутизатора , машината и има интернет
и о радост icqто строшено разбирате ли...
едва вторник привечер дойде токов човек да разглоби инсталацията и системата се оказа много халифакс...три фази и всека от тех със своето си нула като и на фазите и на нулите предпазители и там неква скоба се попретопила иззад таблото. това се позакърпи и почна да работи всичко(измежду което неща дето от години не бяха ...) и пускам аз модема, маршрутизатора , машината и има интернет

- Daggerstab
- Arcanist
- Interpreter
- Forsaken
- Interpreter
- Forsaken
Абе грозотия си е. 

The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля