Иначе писмото кърти, да

Moderator: Moridin
an inbred hillbilly with knife skills
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
А защо не предположиш, че просто вярвам в това, което казвам? На мен ми се случва, за разлика от на теб. И никога не съм имала някакви необяснимо агресивни промени. Общо взето съм като Амелия - първите дни като ме боли дори съм по-кротка (и да, ако някой иска от мен подвизи точно тогава, ще съм доста издразнена). И ако ми кажеш, че жените около теб са нервни само около цикъла си, ще е доста смешно. Но около цикъла си го обясняваш с него и тогава и се сещаш.The Dragon wrote:Морви хайде престани вече. Хората пишещи в този форум имат мозък в главите си и на някои даже им харесва да го използват. Затова никога няма да е безличното, безцветно, безполово, политически коректно място което толкова въжделяваш. Престани да бъдеш великият коригиращ. Великият медиатор и да се опитваш да изчукваш ръбчетата на всяко по-остро мнение което някой, някога е казал или помислил.
Mr. Garrison: "Well, your moms are just upset. Theyr'e probably all on their periods or something." Gregory: "Mr. Garrison, Wendy and I think that was a sexist statement." Mr. Garrison: "Well, I'm sorry, Wendy. But I just don't trust anything that bleeds for five days and doesn't die."
Users browsing this forum: No registered users and 12 guests