Споделете
Moderator: Moridin
Я че доем с тениската за 50 евро тогава ;ррр Невър гетс олд ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Maledictus
- Warmage
Tи почти се удържаш...Купуваш по един артикул на ден...Мен лично ме е срам да споделя какво се случи в мола днес...А трябваше да купя просто една рокля...Поправка, да меря, не да купя.Roland wrote:Confessions of a Shopaholic - Тайните на Симеон Ц.
Освен това, оранжевото беше твърде добро, за да го оставиш да виси самотно...Така се става зависим!

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Тва абитуриентите са НЕМА ТАКЪВ КИЧ!
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Maledictus
- Warmage
- RRSunknown
- Elder God
Пред Балкан ли? 

- RRSunknown
- Elder God
- tigermaster
- Elder God
****, снощи на тренировката как се издразних! От нещо доста невинно, всъщност, чак се учудвам на себе си. Партнираше ми човек с пет пъти по-малко тренировки зад гърба от мен, поради което повечето от техниките му ги направих доста по-леко, отколкото бих по принцип - не е хубаво да си потрошавам укетата, все пак. Даже две от техниките изобщо не ги завърших, понеже го усетих, че не може да пада. По едно време обаче той започна да ме поучава, да ми открива грешки и да ми обяснява колко нищо не усещал. Направих му един ключ така, както бих го направил на човек с моя опит, и укето изпищя от болка. Не се обади до края на упражнението.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог