One Piece - сапунките могат да са добри
- SatanicSlayer
- Merchant
- ProxyFantasy
- Paragon
Умението на този човек да развива история на толкова различни фронтове, арките му да са толкова пълни, толкова интересни и винаги толкова динамични!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Удивен съм!
- Spoiler: show
Нещо не схванах какво стана накрая точно... Канибала кърти мощно де
. може би чета версия с кофти превод...

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
ааа, ми заприлича ми момичето, щото и онзи носеше някаква такава шапка с очила май. А тая Коала си нямам и на идея коя беше, честно казано.
Ако е било нещо с Фишър Тайгър, няма как да помня, чел съм го миналата година по това време тоя арк.

What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata
I can boom shakalaka your medulla oblongata
- RRSunknown
- Elder God
Коала е малкото момиченце човек който Фишър Тайгъра спаси от робство и което изглеждаше като дете идиотче и затова Арлон акулата го мразеше.Claymore47_Fen wrote:ааа, ми заприлича ми момичето, щото и онзи носеше някаква такава шапка с очила май. А тая Коала си нямам и на идея коя беше, честно казано.Ако е било нещо с Фишър Тайгър, няма как да помня, чел съм го миналата година по това време тоя арк.
Явно тук и бунтовниците ще се намесят което е доста интересно