Изненада че шаямалоданата не стаа за нищо, сплит беше мега зле бтв.
Как да е. Ресидентното зло последната част. Дори единственият плюс от преди липсваше тук, щото Мила Йовович беше доста не-секси и даже грозна в повечето случаи. Сякаш са се карали с Андерсън по време на филма, щото много бой яде милата, клаха я, стреляха я, ритаха я, какво ли не. От друга стрна келешът Руби Роуз умря по зрелищен начин. Този филм е некво немислимо дъно, дори за стандартите на поредицата, от която гледах само първите 3 филма. Не знам този кой се пада и май ми липсваш къмто 17 филма между третия и края и пак историята не беше мръднала кой знае колко. Ефектите са яки де, ама тоя монтаж, работа с камера и пълна липса на ритъм беше уау. Отдавна не ми беше попадала чак такава тъпотия. Безумен ръш от начало до края, без обаче да е ексайтинг, нещо като абрдиж филм от 90 минути. Евала.
Cage Dive което явно е трети филм от open waters поредицата. Има доста ниска оценка, предполагам заради тъпия любовен триъгълник, щото да си насред океана при акулите не е достатъчно драматично. Първата ми оупен уотър среща е това и не беше зле. Фаунд футидж кретения, но направена добре. Като мазалото става имаш чувството че наистина си насред водата, атаките на акулите са доста добри, разбира се рибоците се държат по типичен филмов начин, но поне цялата структура на филма го позволява и не ти бърка в очите чак толкова. Предвидим от до, но изпълнението си заслужава.
The Night Eats the World - пореден опит за "реалистичен" зомби апокалипсис и един пич самотен оцелява. Като цяло става, определено скучен на моменти, а и зомбита, които не издават звук през устата е добра идея.
Големият Лебовски - този филм си е вечен. Жената го гледа за първи път и беше лудница. Остава си най-доброто на коените.
Nightcrawler - този филм е толкова добре направен, че е негледаем. Гиленхолчо играе такова мазно, гнусно лайно, че е нетърпимо. И аз, и жена ми сме били в медии, но тя е имала имане даване с подобен род олигофрени. Всяка сцена е мъка да се преживее, толкова неприятен персонаж е. Брилянтно написан, изигран и заснет филм, дето не можах да приключа, ще се гледа на порции.