Upcoming Movies, Part III
Moderator: Moridin
Re: Upcoming Movies, Part III
Трейлърът на Дедпул е супер сладък. 

Гледах трейлъри на Ready Player One, Rampage и Pacific Rim 2 и ебаси колко зле изглеждат ефектите. Напоследък доста през просото ми се струва, че го карат точно в това направление, особено ако се сравни с предишния Пасифик Рим или Годзила, или Rogue One. Все неща с огромни чудовища, машини и разруха. Бтф, фактът че баш Arrival спечели в категория за визуално ефекти над Rogue One беше поредното уау изпълнение на оскарите. Как да е, най-малкото очаквах филм на Спилбърг, на ниво трейлър, да се дъни именно във визуално отношение. Ready Player One е нелепица от мазало, каквато ми се струва, че и вторият Пасифик Рим няма да е, а там нещата са плачевни. Където първият филм беше издържан, макар шарен, с тежки сенки, наситени цветове и пипано с усет, тука е пазара в димитровград на разпродажба.
- penzata
- Forsaken
Ол ай уант фром Дисниии ис шайтц.

- Spoiler: show
The hardest battles are fought in the mind.
Защо Танос изглежда като че излязал от Мортал Комбат??? Всичките ефекти изглеждаха доста евтино и не можах да се нахайпя, па вземи и умрялата музика.
Две мнения по-нагоре и аз за тва се вайкам, пиратите и властелина излязоха преди 15 години негде, време е сякаш да ги надминат
- tigermaster
- Elder God
На мен пък само музиката донейде ми допадна в цялата тъпня, даже не знам защо изобщо пропилях две минути да гледам този трейлър.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
- penzata
- Forsaken
Няма нужда и аз да мрънкям за трейлъра, просто защото не ми пука за филма и за Венжърите.
Единственото смислено нещо в него са няколкото милисекунди на Елизабет Олсън; дори и тези при сцената с Вижън, който е най-безличния филмов комиксов персонаж.
Но още ме човърка музиката от трейлъра, която съм слушал (е взета от) някъде другаде и не мога да се сетя от къде.

Единственото смислено нещо в него са няколкото милисекунди на Елизабет Олсън; дори и тези при сцената с Вижън, който е най-безличния филмов комиксов персонаж.
Но още ме човърка музиката от трейлъра, която съм слушал (е взета от) някъде другаде и не мога да се сетя от къде.

Оф господи, "Дъвка за балончета" или както там му е името на тоя нов бг филм изглежда като да е епик фейл и жалък опит за плагиатство на Jeux D'enfants. За сметка на това "Посоки" изглежда мега яко.
- penzata
- Forsaken
Чета само заглавия на ревютата на The Last Jedi и не издържах: най-накрая се хайпнах адски много.
Исках да не съм толкова напърдян като за Rogue One, за да не се разачаровам, обаче не успях.
Май излиза, че Райън Джонсън е успял да направи свой филм, което няма как да не ме радва.
Ни моа чакам поуече.

Исках да не съм толкова напърдян като за Rogue One, за да не се разачаровам, обаче не успях.

Ни моа чакам поуече.

напрай тема, алсо не мое да не ми дреме по-малко за тоя филм, уошуту е, че ми се оди на кино, а друго просто в момента не дават, та ш'се гледа, освен тва джонсън смуче или поне онова тъпото лупър смучеше (от друга страна е режисирал един от най-добрите епизоди на breaking bad), но реално не мое се радвам, ако е зимал и е направил свой филм - кото и да означава това в помиярщината, която е дисни.
- penzata
- Forsaken
вай, вай, вай
Looper и Brick са страхотни филми. А щом, така и така, не ти дреме за Джедито и Джонсън, гледай нещо друго; един A Bad Moms Christmas може повече да ти хареса
; а и надали у Варната имате само арени. 

Looper и Brick са страхотни филми. А щом, така и така, не ти дреме за Джедито и Джонсън, гледай нещо друго; един A Bad Moms Christmas може повече да ти хареса

имаме и едно пробито у фк-то, дека дават скучните арт филмове
инак след полови умрел лупър не му дадох шанс с по-ранните му неща, ся ше видим кво ще прави с емо олигофрена, де, все пак има опит с някви сдуханяци покрай breaking bad и да ги прави търпими, че даже да викаш за тях.
от друга страна са вкарали Tracer от overwatch в новата простотия на спилбърг и изглежда точно толкова нелепо, колкото звучи (до нея е и джеки чан от стрийт файтър)
https://dotesports.com/overwatch/news/t ... -one-19441

инак след полови умрел лупър не му дадох шанс с по-ранните му неща, ся ше видим кво ще прави с емо олигофрена, де, все пак има опит с някви сдуханяци покрай breaking bad и да ги прави търпими, че даже да викаш за тях.
от друга страна са вкарали Tracer от overwatch в новата простотия на спилбърг и изглежда точно толкова нелепо, колкото звучи (до нея е и джеки чан от стрийт файтър)
https://dotesports.com/overwatch/news/t ... -one-19441
- penzata
- Forsaken
Баце, ти освен един Silence, гледал ли си нещо друго с Драйвър? Пичагата е великолепен актьор и е толкова далеч от Холивуд стереотипа за актьор, че само този факт го прави още по-добър.
В общи линии май всичко му гледах, може би с някакви изключения, даже няколко епизода на Girls. Не говоря за актьора, а за тъпия герой. Има разлика, в общи линии анакин 2.0 е пичето. Кадърен актьор, наказан да се справя със скучна тийн ангст еджи шитня.