Играно напоследък
Moderator: AlDim
- RRSunknown
- Elder God
Уикенда си извадих добрия стар Xbox 1 с намерението да мина Хало 1 и 2 преди да излезе Reach (защото - признавам си - освен Хало 1 на PC нищо друго не съм изигравал от серията). Хало 1 имах запис от миналата година на средата на играта и си продължих оттам като съвсем умишлено жуля нубарски на easy колкото да прелетя през нивата като ретроспекция. Стигнах до края на library ниво преди да се приспя от скука - трябва да се номинира за най-репетативно и скучно ниво. Паралелно с това от глад за Близард сингъл (пък и да сравня че съм позабравил) си инсталирах Warcraft 3 и за норматив минах кампанията на хората и половината на немъртвите. Екстремно слаб съм на тази игра което не ми пречи да забавлявам с кампания.
- armageddon
- Forsaken
- RRSunknown
- Elder God
В момента преигравам Risen на 360 и се кефя максимално.
Преди да започна отново Live направи още един пач и графиката, определено е много по-добра от преди. Не, че всичко друго в тази игра, не компенсираше даже и на 360 графиката. За мен това е едно от събитията в ролевите игри от последните пет години. Дано тези ми впечатления, не ме накарат да купя без да се размисля и Realms of Arkania засега набеден за Gothic 4
Всъщност желая успех.
Преди да започна отново Live направи още един пач и графиката, определено е много по-добра от преди. Не, че всичко друго в тази игра, не компенсираше даже и на 360 графиката. За мен това е едно от събитията в ролевите игри от последните пет години. Дано тези ми впечатления, не ме накарат да купя без да се размисля и Realms of Arkania засега набеден за Gothic 4

"The vulgar think the God by analogy to man and so worship Him in the form of the Gods. The learned think the God by analogy to principles and so worship Him in the form of Love or Truth. But the wise think the God not at all. They know that thought, which is finite, can only do violence to the God, who is infinite. It is enough, they say, that the God thinks them."
- RRSunknown
- Elder God
Това е впечатлението, не мога да определя точно какво е по-добро, защото и преди не съм имал особени проблеми да приема графиката. Докато и преди не ме дразнеше, сега има места - открити пространства, където може да разглеждаш пейзажа за удоволствие.
"The vulgar think the God by analogy to man and so worship Him in the form of the Gods. The learned think the God by analogy to principles and so worship Him in the form of Love or Truth. But the wise think the God not at all. They know that thought, which is finite, can only do violence to the God, who is infinite. It is enough, they say, that the God thinks them."
- beliefcontrol
- Paragon
Realms of Arkania не беше ли поредица от 90-те в стил Eye of the Beholder, Might and Magic и подобни....F242 wrote:Дано тези ми впечатления, не ме накарат да купя без да се размисля и Realms of Arkania засега набеден за Gothic 4
Disillusion is common place.
Confusion, our fatal flaw.
Retribution, our sacred god.
Conclusion: There is no law.
Confusion, our fatal flaw.
Retribution, our sacred god.
Conclusion: There is no law.
- armageddon
- Forsaken
- RRSunknown
- Elder God
- armageddon