Играно напоследък

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Martix
Archmage

Post by Martix » Sun Jul 25, 2010 3:51 pm

Thumbs Up

Препоръчвам ги и двете. btw излезе кинематик трейлър на LoL и определено мога да кажа, че влиза в top 10 на най-добрите кинематици. А показва само реален геймплей.
There are no rules! I'm gonna get you!

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sun Aug 08, 2010 2:01 am

Ratchet & Clank: Tools of Destruction е ебаси деривативната игра. Долу-горе добре е направена, но абсолютно всичко в нея е вече ядено и честно казано преди ми е харесвало много повече.

п.п. Току-що паднах в текстурите и умрях.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Aug 23, 2010 10:08 am

Уикенда си извадих добрия стар Xbox 1 с намерението да мина Хало 1 и 2 преди да излезе Reach (защото - признавам си - освен Хало 1 на PC нищо друго не съм изигравал от серията). Хало 1 имах запис от миналата година на средата на играта и си продължих оттам като съвсем умишлено жуля нубарски на easy колкото да прелетя през нивата като ретроспекция. Стигнах до края на library ниво преди да се приспя от скука - трябва да се номинира за най-репетативно и скучно ниво. Паралелно с това от глад за Близард сингъл (пък и да сравня че съм позабравил) си инсталирах Warcraft 3 и за норматив минах кампанията на хората и половината на немъртвите. Екстремно слаб съм на тази игра което не ми пречи да забавлявам с кампания.

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Tue Aug 24, 2010 7:55 pm

Вчера тесвах новия Puzzle Quest 2 и установих че ми липсва стилус-а :) Иначе като изключа новия визуален стил, който не ме кефи чак толкова, нещата не изглеждат кой знае колко барнати, пък и аз не съм цъкал усилено. И може и да не успея, ако Elemental War of Magic тръгне на настоящата щайга :)

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Aug 25, 2010 9:56 pm

Как се размазах на Халото - изобщо не е толквоа еднообразна колкото си я спомням. Остават ми две нива.

F242
Sorcerer

Post by F242 » Sat Aug 28, 2010 3:17 pm

В момента преигравам Risen на 360 и се кефя максимално.
Преди да започна отново Live направи още един пач и графиката, определено е много по-добра от преди. Не, че всичко друго в тази игра, не компенсираше даже и на 360 графиката. За мен това е едно от събитията в ролевите игри от последните пет години. Дано тези ми впечатления, не ме накарат да купя без да се размисля и Realms of Arkania засега набеден за Gothic 4 :D Всъщност желая успех.
"The vulgar think the God by analogy to man and so worship Him in the form of the Gods. The learned think the God by analogy to principles and so worship Him in the form of Love or Truth. But the wise think the God not at all. They know that thought, which is finite, can only do violence to the God, who is infinite. It is enough, they say, that the God thinks them."

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sat Aug 28, 2010 3:57 pm

Я кажи какво точно оправя графиката че в момента нямам възможност да свържа бокса с интернет?
Ако това е вярно ще се размажа от кеф.

F242
Sorcerer

Post by F242 » Sun Aug 29, 2010 2:38 pm

Това е впечатлението, не мога да определя точно какво е по-добро, защото и преди не съм имал особени проблеми да приема графиката. Докато и преди не ме дразнеше, сега има места - открити пространства, където може да разглеждаш пейзажа за удоволствие.
"The vulgar think the God by analogy to man and so worship Him in the form of the Gods. The learned think the God by analogy to principles and so worship Him in the form of Love or Truth. But the wise think the God not at all. They know that thought, which is finite, can only do violence to the God, who is infinite. It is enough, they say, that the God thinks them."

beliefcontrol
Paragon

Post by beliefcontrol » Sun Aug 29, 2010 3:23 pm

F242 wrote:Дано тези ми впечатления, не ме накарат да купя без да се размисля и Realms of Arkania засега набеден за Gothic 4 :D
Realms of Arkania не беше ли поредица от 90-те в стил Eye of the Beholder, Might and Magic и подобни....
Disillusion is common place.
Confusion, our fatal flaw.
Retribution, our sacred god.
Conclusion: There is no law.

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Sun Aug 29, 2010 6:01 pm

Той се е объркал, играта се казва Arcania: Gothic 4 :lol: Иначе си прав :P

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Sun Aug 29, 2010 9:13 pm

Не бяха ли се спрели на нещо без 4ка в заглавието?

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Mon Aug 30, 2010 9:33 am

Преди се казваше Arcania: A Gothic Tale, не знам защо го смениха :)

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Aug 30, 2010 9:48 am

Сигурно в опит да излъжат някой заблуден фен на поредицата. Но от това което показват нищо Готик не виждам - показват само безидеен екшън.

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Mon Aug 30, 2010 10:18 am

То тъй или иначе е рестарт на поредицата, особено след недоклатения (според игралите го) експанжън за Готик 3.

Някъде четох че имало някаква врътка м/у новите дивелъпъри и собствениците на Realms of Arkania поредицата, та може и затова да ползват това заглавие.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Sep 01, 2010 1:03 am

На половината съм на Хейло 2 - чудно как след толкова време се намират някакви стари игри които съм пропуснал, и които ме зарибяват максимално. Двойката е толкова по- качествена от първата че нямам думи. Все едно Gears of War 1 и 2.