Намери ли се тази, или да погледна? (armydreamer ми е разправял за нея...)tajna_dan wrote:Казва се The Carpet Makers на Andreas Eschbach. Леко е усложнено с нея, освен дето не е издавана на бг, в оригинал е на немски, който аз не чета, но пък е издавана в Сащ, така че я има на ингл., само дето не е сигурно дали е сканирана
Търсите ли ел. книги в оригинал?
Re: имам проблем с намирането ма една книга
Аз съм мазохист. От грубостта и агресивната глупост ме боли ужасно, но нещо ме кара да продължавам...
Ако не харесваш думите ми, спомни си: винаги можеш да ми спретнеш бан.
Re: имам проблем с намирането ма една книга
не съм намерила.kalein wrote:Намери ли се тази, или да погледна? (armydreamer ми е разправял за нея...)tajna_dan wrote:Казва се The Carpet Makers на Andreas Eschbach. Леко е усложнено с нея, освен дето не е издавана на бг, в оригинал е на немски, който аз не чета, но пък е издавана в Сащ, така че я има на ингл., само дето не е сигурно дали е сканирана
tajna_dan, намерих "The Carpetmaker's Son" на Eschbach (разказ) + немския оригинал на романа (запазвам си го за по-нататъшните си опити
). Предполагам, че скоро ще сканират и английския превод, прекалено хубави неща съм чувал за него да го оставят да се скита безстопанствен. 

Аз съм мазохист. От грубостта и агресивната глупост ме боли ужасно, но нещо ме кара да продължавам...
- Freddy Krueger
- Adept
Калеин, много извинявай, че пак те безпокоя, но има ли я Armageddon's Children на Тери Брукс на електронен файл? Питам защото си я намерих на аудио-формат, ама 12 часа някой да ми чете ми идва в повече - колкото и добър четец да е.
бтв, препоръчвам един добър сайт в тая връзка - www.demonoid.com
бтв, препоръчвам един добър сайт в тая връзка - www.demonoid.com
FREDDY vs JASON
Winner Kills All
Winner Kills All
kalein wrote:tajna_dan, намерих "The Carpetmaker's Son" на Eschbach (разказ) + немския оригинал на романа (запазвам си го за по-нататъшните си опити). Предполагам, че скоро ще сканират и английския превод, прекалено хубави неща съм чувал за него да го оставят да се скита безстопанствен.

tajna_dan@abv.bg - мейл.
Няколко пъти го прочетох и не ми звучи неприлично.
А какви ще са по нататъшните ти опити в/у немския оригинал? Да не би да разширяваш дейността на преводаческата школа и с немски?

А какви ще са по нататъшните ти опити в/у немския оригинал? Да не би да разширяваш дейността на преводаческата школа и с немски?
Пратих. 
Като ми се дочете немски - ще си чета. А пък ако толкова ни грабне, че решим да го преведем.... е-е-ех.
*унасям се в мечти*

Като ми се дочете немски - ще си чета. А пък ако толкова ни грабне, че решим да го преведем.... е-е-ех.
*унасям се в мечти*
Хм, Phantom на Тери Гудкайнд да му се намира на някой?
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Задръж за секунда...
ЕДИТ: вероятно да, но в следващите няколко дни няма да мога да проверя. Някой друг с опит в #bookz да погледне.
ЕДИТ: вероятно да, но в следващите няколко дни няма да мога да проверя. Някой друг с опит в #bookz да погледне.