Да, нещо го карат на стари лаври бънджи откак избегаха от батълнет залиня работата лека полека, стандартни куести, минимум фрии зарибявки, едни никакви врази ся. В чест на истината съм дал повече пари за по-малко часове кеф в Дестини 2 от фрейма до ся. С тия оферти по 75% отбивка от цената на платината, ме изкушиха да цъкна едни 10 евро и си оправих играта с тях, да не се чувствам кат гаврошче. Цъкнах им малко заради инвентара и ся имам в касичката за 2-3 фрейма да купя готови ако реша. Факт, че ми подариха мега як фрейм в момента в който бех на кантар да я зарежа е некво странно съвпадение. Ся доволен кеф с риболов, лов, летене и пуцане и клане, е и шибаното фармене с дни, лекия симс в доджото да крафтя стаи и декорации и нАука, има си бая странични куести реално ако четеш инструкцията. Ся тва щеше да е по-голям фън ако имах компания, ма е ок и соло кат си пусна спектъра да тичка с мен, ай-то на ботовете е добро, трепе по-добре от мен на дифенс мисии без да се ангажирам с никой.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”