- Spoiler: show
Kill La Kill
Супер е. Аз съм вече на 20 епизод на ГЛ и се замислям след тва да прегледам пак някой от първите ми сериали, може би Коуд Гиас или ГитС, щото преди много бързах да гледам повече аниме, но като виждам каква е суша, няма нужда от зор щото повечето хубави сериали са разни стари и наистина ми се ще да видя дали и други от първите ми анимета устояват на изпитанието на времето като Гурен Лаган. Баси, бях забравил кой епизод 
And the fanart just keeps on coming:

And the fanart just keeps on coming:
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata
Хора, ако питате мен, едно нещо е BGM, а съвсем друго са гнъсните песни от OP/ED и insert song-овете.
Бибопът е някакво изключение с Tank темата.
Смислените песни са съвсем рядко събитие - като финалната от Danshi Koukousei no Nichijou...ама и тя сама по себе си е противна, но пък е прекрасен фон за училищната пиеса, за която е фон...
Claymore47_Fen, като ти се е отворил апетит за мека, вместо Code Geass ти препоръчвам 5 серийната OVA - Macross Zero (може да се гледа извън поредицата).
Или там разни Gainax-щини.
Бибопът е някакво изключение с Tank темата.
Смислените песни са съвсем рядко събитие - като финалната от Danshi Koukousei no Nichijou...ама и тя сама по себе си е противна, но пък е прекрасен фон за училищната пиеса, за която е фон...
Claymore47_Fen, като ти се е отворил апетит за мека, вместо Code Geass ти препоръчвам 5 серийната OVA - Macross Zero (може да се гледа извън поредицата).
Или там разни Gainax-щини.
The coffee had been steadily growing more and more execrable for the space of three weeks, till at last it had ceased to be coffee altogether and had assumed the nature of mere discolored water — so this person said. He said it was so weak that it was transparent an inch in depth around the edge of the cup. As he approached the table one morning he saw the transparent edge — by means of his extraordinary vision long before he got to his seat. He went back and complained in a high-handed way to Capt. Duncan. He said the coffee was disgraceful. The Captain showed his. It seemed tolerably good. The incipient mutineer was more outraged than ever, then, at what he denounced as the partiality shown the captain’s table over the other tables in the ship. He flourished back and got his cup and set it down triumphantly, and said:
“Just try that mixture once, Captain Duncan.”
He smelt it — tasted it — smiled benignantly — then said:
“It is inferior — for coffee — but it is pretty fair tea.”
Препоръчвал си ми я, гледал съм я.alshu wrote:
.

Баси, още от първото гледане на TTGL насам като чуя първите нотки на Libera me from hell, все едно някой ме удря в стомаха... Всеки път, да. И вчера пак пророних сълзица на тая сцена...

Алшу, аз нямам толкоз отворен апетит за мека в момента, а за риучоване. Като Коуд Гиас бих го реуочнал да видя с разликата колко ме кефи, а ГитС щото голяма част от идеите са ми прехвърчали над главата първия път. Може и Лейн и ЕВА, да видя с какви очи ще ги гледам като го няма shock value от майндфъка. А иначе, като се загледам, наистина първите ми анимета гледани съзнателно като такива, са главно меки. Има влияние и че това бяха две анимета от 2ри и 3ти брой на Анимания де.
@Amelia, лол.

What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
Между другото, точно в Паралел Уъркс 2 има едно нещо наречено Kiyal's Magical Time - https://www.youtube.com/watch?v=XbNYNHk0DNs
То силно ми напомня хем на Kill La Kill, хем на Little Witch Academia.
То силно ми напомня хем на Kill La Kill, хем на Little Witch Academia.
The coffee had been steadily growing more and more execrable for the space of three weeks, till at last it had ceased to be coffee altogether and had assumed the nature of mere discolored water — so this person said. He said it was so weak that it was transparent an inch in depth around the edge of the cup. As he approached the table one morning he saw the transparent edge — by means of his extraordinary vision long before he got to his seat. He went back and complained in a high-handed way to Capt. Duncan. He said the coffee was disgraceful. The Captain showed his. It seemed tolerably good. The incipient mutineer was more outraged than ever, then, at what he denounced as the partiality shown the captain’s table over the other tables in the ship. He flourished back and got his cup and set it down triumphantly, and said:
Изгледах Кил ла Кил накуп и проблемите с пейсинга продължават да съществуват, даже май се забелязват повече. Но като изключим няколко по-бавни епизода в началото и разни леко разводнени с декларации битки към края, анимето продължава да ми докарва душевен оргазъм. Заслужава си девятката напълно, мисля.
Искам да споделя и още една малка подробност защо ми е толкова специално това аниме. Помните ли последния път когато имах аватар с жена на него? Аз имам много бегли спомени за един аватар с моята снимка преди над 6 години и един друг с Амелия от Слейърс (който ползвах покрай ролевата игра, дето цъкахме по Слейърс и заради която съм с тоя прякор) още по-отдавна. Да харесам женски персонаж дотолкова, че да си го плясна като аватар... И то персонаж като Мако, която всъщност би трябвало да не мога да дишам... Хироюки Имаиши е бог.
Искам да споделя и още една малка подробност защо ми е толкова специално това аниме. Помните ли последния път когато имах аватар с жена на него? Аз имам много бегли спомени за един аватар с моята снимка преди над 6 години и един друг с Амелия от Слейърс (който ползвах покрай ролевата игра, дето цъкахме по Слейърс и заради която съм с тоя прякор) още по-отдавна. Да харесам женски персонаж дотолкова, че да си го плясна като аватар... И то персонаж като Мако, която всъщност би трябвало да не мога да дишам... Хироюки Имаиши е бог.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Не следя, ако има нещо важно в рамкте на деня някой е изревал така или иначе като излезе се
. Мм сладурско епизодче.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
OVA некфо?
Утре ще го гоня.
Утре ще го гоня.