Комедията продължава, едно към едно с българското правителство!

Moderator: AlDim
Когато пускаш нещо с по ниски спесификации от 20 доларов андроид стик за 100 долара е очаквано.AlDim wrote:Ouya звучи доста като piece of shit:
http://www.destructoid.com/the-ouya-is- ... 6954.phtml
Само да кажа че 30-те игри изиграваш май каймака от цял конзолен цикъл на куп - аз бях така с Ps2 и XBOX 2005-а и беше неизмерим кеф. Или са 30 игри излезнали тази година? Просто за уточнение.RRSunknown wrote:Аз пък тази година отбелязах своеобразен рекорд по закупени игри - над 30 до момента от които 3 на дей уан и често казано нямам забележки или оплаквания. Единствената ми забележка ми е, че нямам физическо време да ги изиграя.
С Haswell поколението, Интел тотално ограничиха клока на всичко, което не е К-версия. Така, че забрави за какъвто и да е клок :/. Казвам го от личен опит - имам Xeon E3-1230v3 и нищо не може да му се пипне, дори и леко качване на BCLK с 2-3Мхз рестартира и нулира биос-а.RRSunknown wrote:Ами не знам те повечето от списъка ми са или излизат веднъж на високосна като GTА5 или са първи във франчайза - Last of Us и Dragons Dogma.
С които последно закупени игри реално приключих с сегашния джен и вече си събирам частите за некст джена - G3420 клокнат, 16 GB Корсар доминатор, Saphire 7950 - схващаш идеята. Нямам никакво намерение да си давам парите за нови неизпитани не неразработени конзоли.
Users browsing this forum: No registered users and 30 guests