Бтв историите и куестите на самите персонажи са здрав оунидж - ако намериш една конкретна книга за Мориган се отваря куест да убиеш майка й! Задължително се връщайте в парти кампа от време на време, освен сокетинга на оръжията има и интеракции с партито, които не могат да се случат другаде. И остро пазете всички подаръци и купувайте още от въпросните от всеки шоп.
Бтв парите са яко кът (макар че веднъж намерих 20 голд наведнъж, но е единичен случай и е във връзка с недоглеждане на дивелъпърите по-скоро). А при всеки вендор има минимум един "уникален" айтем с убер статсове, които струва между 80 и 120-150 голд....Аз в момента съм играл 18 часа и имам около 60 голд....Също кефи, че се продават и книги, даващи талант точки и отключващи специализации, но и те са по 15-20 голд....Въобще мизерия, парите никога не стигат и кражбите дори не помагат. Все пак засега се оправям с битките идеално и без тях. Сегашното ми парти е дорф уориър ту-хендър, Уине хилърка (+напълно развито earth дърво, разбирай petrify за шефчета), Мориган фрост мейдж (бтв ако и събереш предмети с плюс ту колд демидж девойката ту-шотва бели гадинки и налива здраво на другите, да не говорим, че й отключих и комбото слийп + хорър, което прави МАСИВЕН демидж) и Алистър воин с щит ала Капитан Америка, ама сега ще го сменя с другото джудже berserker Огрен, дано стане, щото Алистър с тоя щит здраво носи на демидж. Бтв адски ме кефи, че играта се играе готино и плавно дори и без фактически танк/танкинг с достатъчно правилен микро-мениджъмънт. Да не споменавам, че паузата през няколко секунди при по-трудни битки е МЪСТ, защото иначе няма спасение. Сега бих една джуджанка-роуг, която ми убиваше всеки от хората за между 5 и 6 секунди