Бтв голямо евала на Инон Зур за музиката, идеално е запазил духа на старите амбиентки и темички, вкарвайки и собствени идеи! На моменти човек направо има чувството, че слуша саундтрака на старите Fallout-и.
Едит:
А в момента съм абсолютно бесен. Прочистих цял огромен хотел от мутанти и на покрива му тримата глупаци, които бях дошъл да спася, ми казаха "трябва ни батерия от повредения робот в стаята за поддръжка на трети етаж, за да оправим асансьора и да слезем до долу". Шибаният хотел е ПРАЗЕН, щото аз съм прочистил всичко, дето мърда, ма те ВСЕ пак искат да не се морят по стълбите явно. Rolling Eyes ОБАЧЕ ТАКАВА СТАЯ НЯМА, а шибаните етажи не са маркирани! Всички врати пък имат номер 117, да не би случайно да можеш да се ориентираш по тях на кой етаж си... И всичко е тъмен лабиринт от разбити стени и задънени коридори, в който ориентацията е ужасна.
Но по-веселото е, че пътят да се влезе там е такъв, че сега не мога да изляза, докато не оправим асансьора Smile Не е ли фън?
И аз съм тук и това нещо наистина е яко безумен куест, почти колкото оная смехория с The Family. WTF бе, как може Bethesda да са ТОЛКОВА бездарни, що се отнася до куестовете? И кат са толкова бездарни, що не си наемат най-накрая някакви не-бездарници? Половинчата работа, мамка му. Иначе за това, че си се лутал излишно, си си виновен ти - куест стрелката сочи точно къде е въпросната джаджа.
Бтв все повече попадам на персонажи, които звучат все едно актьорите си ЧЕТАТ репликите, вместо да ги играят.
Също имам чувството, че ще стигна левъл кап-а преди да съм разгледал и 10% от света, че дори и преди да съм преполовил историята. След 20 часа ВЕЧЕ съм 14 левъл, имам на практика безкрайни муниции и към 100 стимпака.
То се е видяло - като свърша с Fallout 3, ще си преиграя за n-ти път първите две части...