Upcoming Movies, Part III

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Mon Sep 14, 2009 12:17 pm

Old news :lol:

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Tue Sep 15, 2009 1:06 am

Джони Деп се появи костюмиран като Джак Спароу в Anaheim Convention Center да обяви
Pirates of the Caribbean 4: On Stranger Tides за лятото на 2011 г. :drool:

http://www.youtube.com/watch?v=BSjEq0suuKc

БЕЗ Орландото и Кирата тоя път (освен евентуално някое и друго камео) според някои слухове. :yo:

В IMDBPro имало повече информация, ако може някой с достъп да сподели (Тони?).
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Sep 15, 2009 4:18 am

Тва е лъжа и измама бтв ;) В общия случай ако нещо е само в IMDBpro, това значи, че вътре има просто още малко слухове или вътрешно инфо, свързано с некви професионални аспекти на филма, не официална информация. Принципно IMDBpro неслучайно се казва така, то е за хора, които СА в индустрията.
And you can't dance with a devil on your back...

pnv_Creator
Misting

Post by pnv_Creator » Tue Sep 15, 2009 1:02 pm

passer-by wrote:Джони Деп се появи костюмиран като Джак Спароу в Anaheim Convention Center да обяви
Pirates of the Caribbean 4: On Stranger Tides за лятото на 2011 г.
БЕЗ Орландото и Кирата тоя път
А дано е без тях. Току виж спряло да пада качеството на сериите във всяка следваща.

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Tue Sep 15, 2009 6:41 pm

Еми, на тоя етап в Pro-то има освен заглавието, writing credits на...6 сценариста за това чудесо, както и promo team-a дето се занимава с продукцията. Всичко останало е 'tentative', но Орландо и Кийра определено са вън от играта.
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib

pnv_Creator
Misting

Post by pnv_Creator » Wed Sep 16, 2009 11:49 am

Law Abiding Citizen
Мисля че това може да е интересно, ако е качествено направено.

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Thu Sep 17, 2009 6:38 pm

In less than 19 months, Spidey again will be slinging webs around Imax theaters.

Sony said Tuesday that Spider-Man 4 will be released in Imax's specialty venues simultaneously with the comic book actioner's worldwide bow in conventional venues on Thursday, May 6, 2011. The scheduled opening gives the film a one-day jump on the first frame of the 2011 summer boxoffice season.
Надявам се да е нещо по-добро от предходната част...не че съм страхотически фен и на първите две. :roll:
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Sep 19, 2009 3:10 pm

Поради някаква причина просто чувствам, че Ninja Assassin ще е totally amazing :shock:

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Sat Sep 19, 2009 4:54 pm

Roland wrote:Поради някаква причина просто чувствам, че Ninja Assassin ще е totally amazing :shock:
Не си единствен. `ма пък аз си бях ясен от много време, де...
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Sat Sep 19, 2009 11:45 pm

Aко Ninja Assassin ми хареса по някакъв начин ще обвиня JMS дори и да не е заради него.
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Thu Sep 24, 2009 10:10 pm

Кроненбърг ще прави римейк на The Fly...да, неговия собствен филм...сам ще си го римейкира... :neutral:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Sep 25, 2009 7:57 am

Трейлъхрът на Shutter Island кърти ТВЪРДЕ мощно. Тоя филм нямам търпение да го гледам просто. Затова пък The Book of Eli изглежда патологично вонлив на ниво реклама, а изненадващо, и Alice in Wоnderland ми беше силно meh. Някакси всички сцени в него са яки сами по себе си, ама сикуенсът беше много никакъв... Ще видим де :)

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Fri Sep 25, 2009 7:03 pm

Roland wrote:Трейлъхрът на Shutter Island кърти ТВЪРДЕ мощно. Тоя филм нямам търпение да го гледам просто. Затова пък The Book of Eli изглежда патологично вонлив на ниво реклама, а изненадващо, и Alice in Wоnderland ми беше силно meh. Някакси всички сцени в него са яки сами по себе си, ама сикуенсът беше много никакъв... Ще видим де :)
Уви, изместиха Shutter-a за догодина. Иначе, смятам, че трябва да прочетеш и романа; мисля, че ще ти хареса.