One Piece - сапунките могат да са добри

Банди върлуващи отакута... окапита... опосуми... така де, вашето next door аниме кътче
Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Nov 05, 2009 9:55 pm

Е до пролетта ше караме на анимето ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Nov 12, 2009 7:04 am

Зоро има рожден ден днес...
11 Ноември (при мен е все още 11-ти). Има няколко нови тематични фенфика. Аз съм зле, но има и по-зле от мен.

Otanjoubi omedeto, MARIMO-KUN!

Иначе аз си зяпкам ОП сега от арка със Санджи нататък. Минах арка с Арлонг - отново ме изкефи на макс! Бахти, колко го обичам това аниме!!!
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Nov 15, 2009 4:39 pm

Хихи, и мене ми е в листа с торентите Баратие арка ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sun Nov 15, 2009 7:07 pm

Аз съм вече на Арабаста. Както бях тотално скапана след ония зловещи 2 месеца, това аниме напълно ме рестартира.

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Nov 15, 2009 7:52 pm

:beer: Поне Импела за ся върви стегнато по мангата ;)

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Nov 19, 2009 3:57 pm

Новата глава е много яка! Бялата брада рулз, адмирал Акайну рулз!!!

Ебати яките дяволски плодове е измислил Ода! Чудя се Сенгоку, дето е баш шефа на маринките къв дзвер ще бъде...

Oui. Je suis garbage.

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Thu Nov 19, 2009 6:08 pm

Мда, просто идея нямам за него. Той Бялата брада ме изуми отвсякъде с неговите сили, пък представям си другия :o Нямаше да е лошо главите ако бяха по 40-50 страници, ама нейсе :roll:

Nowiqbroi
Scholar

Post by Nowiqbroi » Thu Nov 19, 2009 10:20 pm

Следващата седмица май ще получим 2 глави едновременно - една редовна и една за събитията отпреди 20 години :panda:

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Fri Nov 20, 2009 10:31 am

Мен пък последните глави са ми ебахти помията. Първо, тия драми взеха сериозно да ми бъркат в нервите. Наистина, белобрадкото и ейс да си взимат и всеки да си ходи кой от къде е.
Второ, цялата идея за това събиране ми изглежда малко странна. Защо се показват ултимативните сили на такъв етап, като нашия на практика е още жалък пишльо. Още повече жалките му оптити да се опитва да се бие с който и да е на тоя остров - пред всички изглежда като кученце, на което му се кефят и от умиление им е жал да го настъпят.
Трето, сори, но логиите са имба. А когато има подобни небалансирани сили според мен винаги историята, атмосферата и всичко като цяло страда...
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

Nowiqbroi
Scholar

Post by Nowiqbroi » Fri Nov 20, 2009 11:48 am

Аз на луфчо не му обръщам внимание от трилър барк арката насам.
Кефя се как имбите биват прецаквани я от други имби, я от някакви смешници и така силите биват sort of изравнявани.
Много ми хареса подмятането, че има един куп други пирати дето са здрави колкото Белобрадия, ама поради една или друга причина са изтървали първото място и популярността.

Далеч по-гадна е неуязвимостта на героите. Гръмва ги бомба - нищо им нема. Зоро печели някакви симпатии защото обикновено поема най-много демидж и след това за известно време му пада издръжливостта. Вероятно накрая Лъфи евентуално може и да сдаде багажа заради гиърите. Или не.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Nov 20, 2009 1:53 pm

Мене ме кефи колко е непредсказуемо в момента ;)

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Nov 20, 2009 5:40 pm

Вие луди ли сте бе?

Точно тва му е якото - че от време на време бяга доста от малоумните шонен канони. Тая битка ме съмнява да се спечели от Люфи - той просто ще участва в нея, защото не е дорасъл, за да я спечели сам. ВТФ е досадата светът да изчака главният герой да се ъпгрейдне на макс и тогава да се случват мащабните неща?
Екстра си е така - мен само екипажа дето ми липсва много. Импел Даун ми тъпееше, ама това тука кефи до безобразие. В момента наистина не знам какво ще стане, а това ми се случва точно НИКОГА, когато гледам шонен сапунка.

Логия не са напълно неуязвими - Люфи сам рита гъза на Логия юзър в Арабаста (Крокодила) и после в Скайпия (Еней). Съвсем добре са си намислени - мен пък ме кефи това, че не са им абсолютно равни мощностите и че трябва да се постъпва изобретателно, за да пребиеш противника.

То още не са почнали изродиите в новия свят, където са най-силните пирати и т.н. Тук за момента е белобрадия, ама там има още таман 3-ма кат него, Шанкс е единият от тях. После, кой знае кви още злодеи ще има. Виждате, че съвсем наскоро примерно научихме за съществуващата аристокрация - кой знае кво още ще измисли Ода нататък. Най-епичната епика ще е накрая, предполагам - тогава Люфи ще е дорасъл. Ще поживеем, ще видим. :)

Oui. Je suis garbage.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sat Nov 21, 2009 4:52 am

Току що изгледах епизода, в който Зоро се научи да реже стомана. Един от любимите ми евър - толкова е епик!!!
Зоро как може да е толкова як, баси?

Бтв, по фенфиковете много често го представят като някъв илитерат, дето има набор от 10 приказки, за да се себеизрази - толкова не му е в характер това!

Oui. Je suis garbage.

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Sat Nov 21, 2009 8:44 am

Зоро е уникален! И аз много го обичам него :) Абсолютен идиот през повечето време, но пак сцепва когато трябва :) Ех, Амелия, ще ме накараш да зяпам и аз стари епизоди... ама аз сравнително скоро съм ги гледала, та не ме блазнят толкова. А и в момента наваксваме в къщи с Наруто и Блийч ;)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Nov 21, 2009 9:24 am

Бла анимето заби в некъф вързанзафилма умерен тъпизъм. Ма пък опънинга е със сцени от МЕЛЕТО.